2777
2789
عنوان

اومدم پزشکی قانونی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 80 پست

چی شد با همسرت دعواتون شد🥲 

خیلی بده بین همسایه ها آبروریزی بشه واقعا همسرت خیلی سطحی و احمقه😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طلاق همیشه بد نیست گاهی راه نجات هست،ولی هر کسی تو این سایت تاپیک زده کتک خوردم دوباره چند روز ...

به نظرت چرا با خانوادش اومده ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چی شد با همسرت دعواتون شد🥲 خیلی بده بین همسایه ها آبروریزی بشه واقعا همسرت خیلی سطحی و احمقه😑

هر هفته کارش همینه 

انقد که نمی‌دونم چه قرصی میندازه 

روانی میشه میفته به جونم 

اره خدایی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همین که بچه نداری خداروشکر راحت میتونی جدا شی

اره خدایی 

چون می خواد شکایت شما بی اثر بشه یک شکایت بکنه در مقابل رضایت شماهم رضایت بدین

حالا چرا با خانوادش 

هیچ ضرب و جرحی ندارن 

برای اعتیاد هم شکایت کن

نمی‌دونم چیه 

میگه قرص واسه رابطه زناشویی خوبه 

هر سری میندازه در حد مرگ منو میزنه 

نمی‌دونم چیه میگه قرص واسه رابطه زناشویی خوبه هر سری میندازه در حد مرگ منو میزنه

همون موقع که قرص خورد سریع باید زنگ بزنی پلیس بگی شیشه زده می خواد منو بکشه تو آزمایش معلوم میشد که چیه

حالا قرص چی می اندازه؟

نمی‌دونم یکی دوبار دیدم دیگه نذاشت ببینم 

همون موقع که قرص خورد سریع باید زنگ بزنی پلیس بگی شیشه زده می خواد منو بکشه تو آزمایش معلوم میشد که ...

اره میفرستم آزمایش