2777
2789
عنوان

اومدم پزشکی قانونی حالم بده

1800 بازدید | 80 پست

دیشب شوهرم کتکم زد 

داشت منو میکشت فرار کردم خیابون 

همسایه ها منو گرفتن پیش همسایه ها هم 

منو گرفت زیر مشت و لگد 

بعدش خانوادش اومدن مادرش سمت مادر من 

حمله کرد منم بلند شدم مادر شوهرم رو زدم 

و درگیر شدیم الان اومدم پزشکی قانونی 

شوهرم با خواهرش و مادرش اومده 

دارن بهم چشم غره می‌رن 

حالم بده واقعا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با اونا رفتی تنها می‌رفتی

اونا جدا اومدن واسه شکایت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اونا برا چی اومدن

واسه شکایت 😂

خوب کاری کردی زنیکه رو زدی ،خیلی بچه خوبی تربیت کرده

اره دلم خنک شد 

من کتک خورده بودم 

مادرش هم میخواست مادر من رو بزنه