2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید برقا نره

82 بازدید | 13 پست

بچه ها ساعت یازده کلاس انلاین دارم

دقیقا یازده قراره برقا بره میشه دعا کنید امروز نره🥲

خیلی کلاسم مهمه اخه آنتن هم باهاش ضعیف میشه کلا

لطفاااا دعا کنید ممنونم🙏🏻

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعا ك نميشه برو پاركي جايي ك برق باشه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

پاشو برو پارکی جایی

نمیتونم کلاس زبانه خودم معلمشم. باید جای آروم و درست باشه

وگرنه اموزشگاه گیر میده

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اگر شرایطش رو داری برو منطقه ای که اون ساعت برق هستمثلاً کتابخونه یا پارک شهرتون

عزیزم خودم معلم کلاسم نمیتونم جای دیگه برم

باید محیط اروم باشه اموزشگاه گیر میده. بعد من باید صحبت کنم  درس بدم چجوری برم کتابخونه 

دعا کردنی نیست برو تو برق من می‌کنه کی میره

خب ساعتش رو گفتم که. زده یازده میره

ولی بعضی روزا نمیره واسه اون میگم دعا کنید

خیلی روزا شده نره صبح و ظهر