2777
2789
عنوان

ام وی ام 315

52 بازدید | 2 پست

سلام و روز بخیر به همگی. دوستان ممنون میشم فقط کسایی که این ماشینو داشتن نظر بدن چون بر اساس تجربه میخوام بدونم نه شنیده ها. هر چند تحقیقم کردم تا حدودی.

میخواستم بدونم mvm 315 مدل 94 95 که سالم باشه ارزش خرید داره؟!

یا 206 بگیرم تو این رنج قیمت.حس میکنم 206 خرجش زیاده😬

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

Mvm از لحاظ موتوری خوبه فقط تنها مشکلش دیسک و صفحه هست که زود ضعیف میشه من ۵ساله دارم یا بار عوض کردم

از لحاظ بدنه عالیه من دو ماه پیش چپ کردم پلیس راه اومد گفت اگه با ماشین ایرانی بودی مرده بودی ولی خوشبختانه یا خراش کوچک نداشتم

Mvm از لحاظ موتوری خوبه فقط تنها مشکلش دیسک و صفحه هست که زود ضعیف میشه من ۵ساله دارم یا بار عوض کرد ...

ممنون که جواب دادین خداروشکر پس🤍

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.