من و همسرم هردو کارمندیم یک پسر ۱۱ ساله و یه دختر ۵ ساله داریم.درامدمون دیگه کفاف زندگی تو تهران رو نشنیده آنقدر که هزینه ها بالاست...همسرم اگه بریم جنوب درآمدش بیشتر میشه...میخواستم بپرسم کسی از به شهر بزرگ رفته جم زندگی کنه و زندگی اونجا چطوریه؟ امکانات برای بچه ها چطوره؟کیا اهل جم هستن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به هر حال شهر پیشرفته و به روزی نیست. مکانی برای تفریح هم نداره هواش هم به مواد شیمیایی الوده است. من یکبار یک هفته رفتم عسلویه جم هواش جوریه که مدام حس حالت تهوع داری.
البته میشه عادت کرد.
اگر با این موارد مشکلی نداشته باشید میتونید زندگی کنید.
شوهرم خودش که مثل من متولد و بزرگ شده کرج حتی ازدواج بابا مامانش تهران بوده ولی اصالت اونها مال بوشهر شهر گناوه به شدت لاکچری هستند یعنی جوری زندگی میکنند تو اون شهر کوچک که پولدارهای تهرانش زندگی میکنند به شدت هم اهل چیز خوب پوشیدن و سوار شدن و اینا هستند یعنی دستشون برسه بهترین چیزی که میتونند واسه خودشون میخرند به شیراز هم نزدیکه تقریبا تعطیلات ها مثلا اقوامش میرن شیراز یا اونجا آپارتمانی چیزی دارند
جم نسبت به تهران خبلی بی امکانات نبس؟چجوری گرماشو دووم بیاری
من خودم متولد اهوازم ولی از ۸ سالگی تهران زندگی کردم....گرما زیاد اذیتم نمیکنه فقط شرجی بودن که میگن جم نسبت به بقیه شهرای بوشهر خنک نره و شرجیش کمتره.