2777
2789
عنوان

این کار اشتباهه آیا

186 بازدید | 23 پست

که من برای بار پنجم کنکور بدم ؟ 

هدفم دندونه خب سخت بود نشد تاحالا 😔

بماند که افسردگی و وسواس ام داشتم نمیتونستم خوب بخونم 

شانه ات را دیر آوردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

من یه جا یه چیزی خوندم 

از زنی که ۱۰۰ سال عمر کرده بود پرسیدن اگر میدونستی ۱۰۰ سال عمر میکنی در گذشته ات چیکار میکردی؟ گفت تو ۶۰ سالگی میرفتم پیانو یاد میگرفتم و الان ۴۰ سال بود که پیانو میزدم 

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️
نه عزیزم من یه جا یه چیزی خوندم از زنی که ۱۰۰ سال عمر کرده بود پرسیدن اگر میدونستی ۱۰۰ سال عمر میکنی ...

😭😭😭😭من اصلا بدون این کار نمیتونم زندگی کنم بخدا 

تا وقتی نرسم روحم آروم نمیشه 

شانه ات را دیر آوردی 

😭😭😭😭من اصلا بدون این کار نمیتونم زندگی کنم بخدا تا وقتی نرسم روحم آروم نمیشه

خب پس برو دنبالش 

چند درصد دندون پزشک هایی که میریم سن بالاان؟ 

بابا هیچوقت واسه هیچی دیر نیست 

مردم تو ۵۰ سالگی کنکور میدن دوباره 

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️
مگه شما چیکار کردی که پشیمونی ؟

من دیگه دیپلم و گرفتم ول کردم بیخیال شدم 

کنکور شرکت نکردم الانم خیلی پشیمونم دیگ ام حال خوندن ندارم بعو نامزد کردنم اینجور شدم

خوشا به حال کسانی که زندگی کردند 

خب پس برو دنبالش چند درصد دندون پزشک هایی که میریم سن بالاان؟ بابا هیچوقت واسه هیچی دیر نیست مردم تو ...

ولی من مامان بابام میگن سه سال پشت موندی دیگه خیلی دیر شد و فلان 

شانه ات را دیر آوردی 

ولی من مامان بابام میگن سه سال پشت موندی دیگه خیلی دیر شد و فلان

بابای من از روزی که حرف زدن یاد گرفتم بهم گفت خانم دکتر ، باید بری تجربی ، باید بری پزشکی ، یا پزشک میشی یا هیچی 

ولی یه روز نزدیکای کنکورم وقتی زیر فشار روانی بودم داشتم داد و بیدار میکردم و جیغ میزدم و حالم بهم ریخته بود برگشتم گفتم شما مجبورم کردین وگرنه من قبل از اینکه زبونم باز شه و راه رفتن یاد بگیرم نقاشی میکشیدم از ۸ سالگی خیاطی میکردم تموم زندگیم عاشق این بودم یه ساز بزنم و شما هیچوقت برام نخریدین من شیفته و دیوونه هنر بودم و شما منو مجبور کردین ؛ میدونی بابام چی گفت ؟ گفت من هیچوقت اصرار نداشتم که ... بعدم حتی من اگه اجبار داشتم تو اگر واقعا هنر دوست داشتی میرفتی هنر! همونجا تو صورتم خورد که اگه موفق شم میگن پشتم بودن و اگر موفق نشم یا هر چی میگن خودت خواستی! 

به نظرم کاریو که دوست داری انجام بده چون که زندگی توعه

اینکه ادم برای هدفش بجنگه اشتباه نیست

اما تو این ۴ کنکور گذشته چرا نتونستی موفق شی؟ دلیلشو میدونی؟ میتونی رفعش کنی؟

اگه جواب این سوالارو میدونی حتما ادامه بده وگرنه خودتو سرخورده میکنی تو این شرایط