2777
2789
دیروز تولدم بود و هیچکاری نکردم😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه تولدمه و خواهر و بابامو دارماگه خدایی نکرده تنها بودمکیک کوچیک میگرفتم میرفتم کافه بعدش میرفتم ...

من هم خونواده دارم هم رفیق  ولی خونوادم که فقط کادو میدن مثل هرسال ولی خب حسرت میشه ی عکس سادم باهاشون ندارم رفیقمم بهش گفتم اما برایکی دیگ برنامه چیده

من هم خونواده دارم هم رفیق ولی خونوادم که فقط کادو میدن مثل هرسال ولی خب حسرت میشه ی عکس سادم باهاش ...

رفیقای منم نمیان

کادو میفرستن ولی خانوادشون اجازه نمیدن

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

فقط میتونم بگم تولدت مبارک عزیزم،با خودت حال کن و خوش بگذرون 

دیروز تولد دخترم بود،صدای شکستن قلبمو شنیدم،فکر نمی‌کردم تا این اندازه خودم و دخترم برای کسی بی ارزش باشیم

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

یه کیک کوچولو میخرم با شمع 

حتی نشه کیک تولد بخرم یه کیک ساده از سوپر مارکت میخرم

غذای خوشمزه درست میکنم

یه دفترچه برمیدارم و آرزوهامو مینویسم 

اگه شد صدقه هم میزارم کنار به نیت اینکه اون سال به خیر باشه برام

و‌ از خدا میخوام این سن، خیلی اتفاقای خوبی بیفته برام

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱