2777
2789
عنوان

بیایین بگین چیکارکنم

214 بازدید | 30 پست

شوهرم یجوری شده امشب مجردی رفتم خونه دوستم شام سه چهارتا بودیم آلوچه جنگلی خوردم دل درد شدم اومدم خونه دل دردبودم به شوهرم گفتم میگه باز زیاده روی کردی خیلی بهم تیکه میندازه یکبار تودعوا بهم گفت غذا نخوری مهم نیست  حس میکنم دوست نداره غذا بخورم باور میکنید توخونه خودم حس مهمون رودارم نمیتونم برم سریخچال چرا اینجوری شده کار نداره بیکارشده یکسره تو خونست

حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دنبال کار گشتم تاجایی که توگوشی پیداکردم یکجا که تعریف های خوبی نشنیدم بیخیالش شدم

شوهرت بره چونکه واقعاً خونه بمونه هم خودتو دور از جون روانی می‌کنه هم خودشو!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خیلی دنبال کار گشتم تاجایی که توگوشی پیداکردم یکجا که تعریف های خوبی نشنیدم بیخیالش شدم

یه کانال تلگرام دارم اسمش اگهی استخدام. خودتم میتونی بیرون بری اطراف خونتون قطعا اگهی میزنن . مثلا خیریه یامنشی ..

مرد نباید خونه بمونه چون کلا ذات مرد برای خونه موندن نیست برای همین وقتی خونه باشه اون خونه جهنمه!

دقیقا خیلی دارم اذیت میشم حسم اینه لقمه هام رومیشماره میترسم یه چیزی بخورم توخونم

یه کانال تلگرام دارم اسمش اگهی استخدام. خودتم میتونی بیرون بری اطراف خونتون قطعا اگهی میزنن . مثلا خ ...

به نظرم اول باید شوهرش بره سرکار چونکه واقعا مرد خونه بمونه خونه فضای بدی پیدا میکنه!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یه کانال تلگرام دارم اسمش اگهی استخدام. خودتم میتونی بیرون بری اطراف خونتون قطعا اگهی میزنن . مثلا خ ...

کارتوخونه داره مثلا بسته بندی کردن فروش:سبزی آماده هرچیزی که توخونه آماده کنم آخه بچه کوچیک دارم پیش کسی هم نمیمونه

نه نترس تو شریک اون خونه ای کار خودتو انجام بده کار خلاف شرع که نمیکنی🥲🤍

باور کنید قبلا رو غذاخوردن من حساس بود توبارداری الان ناهار که هست نون خالی بخورم چیزی نمیگه اون غذای خودش:رومیخوره