2777
2789

من مزون انلاین لباس داشتم و چند دست مونده بود و من مزونمو مجبور شدم جمع کنم . از بین لباسا یکیشو خاستم بدم به خواهر نامزدم، به مادرش پیام دادم و عکس لباسا رو فرستادم و گفتم یکیو انتخاب کنه به عنوان هدیه بدم بهش. از بین لباسا یکیو برای خودش انتخاب کرد و ازم خواست دو دست دیگه هم ببرم که از نزدیک برای دخترش انتخاب کنه، و گفت بذار تا خودش ببینه و بعد اون روز هیچ خبری نشد و حتی یه پیام تشکر خشک و خالی هم نداده بهم . خیلی بهم برخورده چون هزینه ی لباسا هم کم نبوده اما انگار سواری دادم قشنگ …الانم نمیدونم اگ بحثش شد چی بگم . نامزدمم فک کرده فقط یه دست لباس بوده خبر نداره سه دست برداشته مامانش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگوب نامزدتبی دست و پا نباش

میگه من گفتم نکن خودت کردی . منم کردم چون یبار خاهرش بهم هدیه داده بود .

بعدم مامانش انقدددد بد جنسه داستانو ممکنه بره برعکس کنه بگه خودش داد الانم میخاد پس بگیره . در ضمن چون خود نامزدم هوامو داره نمیتونم بخاطر سه دست لباس ب خودش چیزی بگم 

به نامزدت بگو خب سه دست برداشتن البته اگر هنوز حضوری تحویل ندادی صبر کن شاید لباسها به دستشون برسه ...

حضوری تحویل دادم  به مامانش و قرار شد اون به خواهرش بده. یه هفتس گذشته . خیلی ناراحت شدم که حتی یه تشکر نکردن ازم 

حضوری تحویل دادم به مامانش و قرار شد اون به خواهرش بده. یه هفتس گذشته . خیلی ناراحت شدم که حتی یه ت ...

وقتی کادویی دادی به روی خودت نیار،زشته که باز بری بگی چرا تشکر نکردین من هم از این کارازیاد کردم خیلی سرد برخورد کردن وخیلی ناراحت شدم تا آخر عمرم دیگه بهشون لطفی نکردم اگر سیاست داشته باشن حتما ازت تشکر می کنن  این کارشون باعث میشه که هیچ وقت بهشون لطف نکنی