2777
2789
عنوان

باردارم و هرکس منو میبینه میگه

455 بازدید | 52 پست

تازه شش ماهه هنوز نرفتم تو شش ماه البته. هرکس منو میبینن  میپرسه نه ماهته. من خودم لاغر اندامم شکمم گرد قلمبه شده انقدرام پر خوری نمیکنم ممکنه چون نی نی بریچ هست آنقدر بزرگ معلوم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بارداریت لذت ببر.. از تکون خوردناش و ویارات. به حرف بقیه توجه نکن

پن توی کل بارداریم میگفتن چقددد ورم کردی و شکمت گنده تر از سن بارداریته ـ. اخرش یک کوچولو ریزه میزه دنیا اومد بچم 

بیخیال باش و استرس نکش توی ارداری تا ۲۰ کیلو افزایش وزن طبیعیه

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

عزیزم پسز هس بچت؟ من برای پسرم از دورم هویدا بودم الان ماه هشتم هستم برا دخترم اصلا مشخص نیس

آره دقیقن من سر دخترم اصلن شکم نداشتم همه میگفتن ریزه ولی بدنیا آمد دو نهصد بود 

آره دقیقن من سر دخترم اصلن شکم نداشتم همه میگفتن ریزه ولی بدنیا آمد دو نهصد بود

اره عززیزم منم رفتم برا وزنش ۲۷ هفته بودم ۱۲۰۰ بود گف وزنش عالیع 

ولیهر چی نگا میکنم میگم بچه کجاس اصاا چرا گوشت نمیگیرع😑😂🥲الان دخترتون قد و وزنش خوبه؟

از بارداریت لذت ببر.. از تکون خوردناش و ویارات. به حرف بقیه توجه نکنپن توی کل بارداریم میگفتن چقددد ...

آخه میترسم تا نه ماه شکمم آنقدر بزرگ باشه ک نتونم راه برم آخه الان کمر درد شدید دارم عین پنگوعن راه میرم بس ک سنگینم شبا با گریه این پهلو اون پهلو میشم 

اره عززیزم منم رفتم برا وزنش ۲۷ هفته بودم ۱۲۰۰ بود گف وزنش عالیع ولیهر چی نگا میکنم میگم بچه کجاس اص ...

دخترم امسال می‌ره مدرسه خیلی لاغرم و عملا غذا نمیخوره خیلی بی اشتهاست.  ولی قدس خوبه 

آخه میترسم تا نه ماه شکمم آنقدر بزرگ باشه ک نتونم راه برم آخه الان کمر درد شدید دارم عین پنگوعن راه ...

همه اینا طبیعیه من تا نه ماه کار میکردم 

یک بالشت بزار لای پات و موقعی که به پهلو میشی. شکمت رو اروم از دو طرف بگیر(دردش بده) 

چند هفته ای؟  اخرین سونو چه تاریخی بوده و وزن بچت رو چند گفته؟  (کادر درمانم، میخوام ببینم وزن بچت نرمال یانه) 

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

آخه میترسم تا نه ماه شکمم آنقدر بزرگ باشه ک نتونم راه برم آخه الان کمر درد شدید دارم عین پنگوعن راه ...

منم همینم عزیزم  الان هفته ۳۴ازاولش درد دارم بزور پهلو ب پهلو میشم شکمم ازاولش بزرگ هرکسی می‌رسید ی چی میگفت