2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات😘دوس دارم عمل کنم کوچیک بشهمامانم میگه طبیعی بهتره

نهههه نکنیا دماغ به این قشنگی

همدانی هستی؟ 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

دوس دارم طریف و استخوانی بشه ، از یک طرف میگم برای من که نمیشهنه عزیزم اردبیلی هستماین نام کاربریم د ...

پ دماغ منو ببینی چی میگی

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

اخه حس میکنم بزرگهنوکش مشکل دارم باهاشحالتش خوبه اما از جلو یه کوچولو گوشتی

خوب اگه قرار باشه همه دماغا نوکشون تیز باشه همه میشن شکل هم اتفاقا صورت طبیعی همیشه زیباست و هیچ وقت هم از مد نمی افته و مهر صورت با عمل بینی که هیچ مشکلی هم نداره از بین میره

کاش بینی منم مشکل داشت ولی استخوانی بود میتونستم درسو درمون عملش کنم.بینیتون استخوانی؟

نه گوشتی