2777
2789
عنوان

شمارم هک شده

428 بازدید | 23 پست

سلام دوستان چن روز پیش یکی با کلی خط همزمان بهم پیام داده 5 تومن بزن ب کارتم تا عکسات پخش نکنم گفتم ‌شما کی هستین ک عکسای منو دارین گفت بیا روبیکا وقتی رفتم با اکانت نامزدم بهم پیام داده ک من ای اکانت هک کردم همه عکسات هم دارم 5 تومن بزن تا عکسات پخش نکنم ب نامزدم گفتم گف ولش کن هیچی نگو ن تهدیدش کن ن باهاش خوب رفتار کن با هرخطی ک پیام میده بلاکش کن الان خط خدمم هک کرده با شماره خدم داره ب اونایی ک هکشون کرده پیام میده ک عکستون پخش میکنم چیکار کنم بنظرتون 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ جوری هک کرده؟ ب پلیس فتا بگو خودت کاری نکن

میترسم خونوادم بفهمن ک با عکسا هم تهدید ‌شدم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

برو دفاترقضایی دادخواست تهدید شو بزن از فتا پیگیری میشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چ جوری هک کرده؟ ب پلیس فتا بگو خودت کاری نکن

اکانت روبیکا نامزدم هک کردن ولی من همو سریع دلیت زدم بعد چن دیقه رگباری زنگ میزدن رو گوشیم ک چیکار عکسای ما داری ک پخش میکنی تا اومدم قانعشون کنم خدمم قربانی ام دی واقعا خسته ‌شده بودم اومده با شماره من ب کسایی ک هکشن کرده پیام داده ک من عکساتون پخش میکنم 

خب خودت ک نفرستادی هکت کردن باید بگی ولی میتونیم نگی پلیس فتام ب کسی نمیگه

نامزدم ب پلیس فتا اطلاع داده ولی ب من گفته هیچ کاری نکن  چیز مهمی نیس  همو موقع هکر تهدید میکرد ک عکسات پخش میکنم ب نامزدم گفتم گف بی محلی کن اصن جواب‌ش رو نده اینجوری فک میکنه براش مهم نیس کاری نمیکنه همین کار هم کردم با شماره هایی ک تهدید می‌کرد بلاک کردم دیگ چن روزه اصن هیچی نمیگه میترسم کاری کرده باشه