2777
2789

خالم اومده یه هفته بمونه

بعد دختر من ۴سالشه ازصب که بیدار میشه به من میگه بازی کن تا شب کارتون و گوشی اصلااا نمیبینه

حالا خالم تنهااومده تا اون بیدار میشه میره گیر میده بهش آویزون میشه ینی یه ثانیه نمیزاره اون کار دیگه بکنه

قشنگ میفهمم کلافه شده خالم

موندم چیکار کنم بی محلی میکنه دخترم ناراحت میشه از اینورم بهش حق میدم چون دخترم باهیچیییی سرگرم نمیشه فقط بازی با یکی دیگه 

موندم چیکا کنم الان دلخوری پیش اومده آخر خالم گفت پس این بچه چرا ول نمیکنه بره بازی کنه میچسبه همش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته خدایی 

خب نزار بره سمت خالت خودت هی تایمشو پرکن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

واااا اولا خداروشکر کن بچت اهل بازی با گوشی نیست 

دوما خب حالا وقت بذاره برا بچه این که دیگه بد اومدن نذاره 

بچه باید تخلیه کنه خودشو 

بچه ات اولویتت باشه نه خالت 

برید پارک هم بچه بازی کنه هم خالت حال و هواش عوض شه

بعدم اومدید خونه یکم تو باهاش بازی کن یکم خالت 

وای این خیلی سخته منم یه دختر داییم دارم همینجوری هست واقعا ادم کلافه میشه خود خودت سرگرمش کن یا واسش کارتون بزار یا بازی فکری بگیز تا مشغول بشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
وای این خیلی سخته منم یه دختر داییم دارم همینجوری هست واقعا ادم کلافه میشه خود خودت سرگرمش کن یا واس ...

گوشی میارم هرچی میارم اصلاااا

فقط میگه بازی کنین باهام

گوشی میارم هرچی میارم اصلاااافقط میگه بازی کنین باهام

حالا با گوشی سرگرم مشه بهتره اسیب میرسونه میگم که بازی فکری بگیر قشنگ ذهنش درگیر میشع هم واسه هوشش خوبه هم کسیو اذیت نمیکنه اگرم نقاشی دوست داره نقاشی بکشه یا پازل درست کنه واسش تشویقی بزار مثلا بگو فلان بازی و تموم کنی قول میدم باهات یک ساعت بازی کنم اینجوری بچه یاد میگیره که همه یه تایم به خصوصی دارن باد تایمی که قراره با خودت یا خالش بازی کنه واسش مشخص کن واسش قانون بزار 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
حالا با گوشی سرگرم مشه بهتره اسیب میرسونه میگم که بازی فکری بگیر قشنگ ذهنش درگیر میشع هم واسه هوشش خ ...

دفتر میارم میگه تو بکش

خمیر بازی میارم میگه تو درست کن 

گوشی دستم میگیرم میگیره خام‌وش میکنه

از مهد اومدیم فک کنم منم باهاش موندم تو سالن چون نمیزاره بیام خونه تا رسیدم خونه دراز بکشم پس بیا بازی کن دیگه

میرم شام بزارم میگه بده من کمک کنم منو بغل کن تو قابلمه ببینم 

فراغت ندارم خلاصه

دفتر میارم میگه تو بکشخمیر بازی میارم میگه تو درست کن گوشی دستم میگیرم میگیره خام‌وش میکنهاز مهد اوم ...

بنظرم بهتره از حالا مفهوم قانون یاد بگیره نمیگم قانون سفت و سخت ولی یه چیزی که بهش پایبند باسه اینجوری وقتی وارد جامعه شد فکر میکنه همه باید دست به خدمتش باشن باید یاد بگیره که پدر و مادر باید واسه خودشون وقت بزارن از مشاور کودک کمک بگیر چون ما اونقدر علمش نداریم که بخوایم راهنماییت کنیم

بنظرم بهتره از حالا مفهوم قانون یاد بگیره نمیگم قانون سفت و سخت ولی یه چیزی که بهش پایبند باسه اینجو ...

دقیقا چون من هیچی نمیگم اصلا و گوش میدم بد عادت شده

شوهرمم نیست سرکار همش

کلافه شدم