_aramis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 373 عنوان ضد آفتاب پوست چرب رویوال 67 بازدید | 10 پست در حال حاضر قیمتش تو داروخانه ها چقدره 1404/05/09 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_aramis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 373 نزدیک ۶۰۰ تو سایت مثبت سبز تخفیف گذاشته یعنی از اونجا بگیرم؟
بانوm_s عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 338 تو سایت مثبت سبز تخفیف گذاشته یعنی از اونجا بگیرم؟ نمیدونم خرید کردی تا حالا از این سایت؟من از داروخانه گرفتم، تو سایت مرسی دارو هم نگاه کن ببین تخفیف داره یا نه
_aramis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 373 نمیدونم خرید کردی تا حالا از این سایت؟من از داروخانه گرفتم، تو سایت مرسی دارو هم نگاه کن ببین تخفیف ... اره خرید کردم قبلا زود هم ارسال میکننکی گرفتی از داروخانه؟ پوست چرب گرفتی؟
بانوm_s عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 338 اره خرید کردم قبلا زود هم ارسال میکننکی گرفتی از داروخانه؟ پوست چرب گرفتی؟ میخواستم پوست چرب بگیرم نداشت، مدل روشن کننده شو داشت مناسب انواع پوست بود ولی oil free مشکلی ندارم باهاش خوبه واقعاتقریبا ۲ ماه پیش گرفتم خب اگه قبلا خرید کردی بگیر چقدر تخفیف گذاشته؟
_aramis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 373 میخواستم پوست چرب بگیرم نداشت، مدل روشن کننده شو داشت مناسب انواع پوست بود ولی oil free مشکلی ندارم ... قیمت اصلیش زده ۵۴۵تخفیف خورده ۳۹۲
_aramis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 373 میخواستم پوست چرب بگیرم نداشت، مدل روشن کننده شو داشت مناسب انواع پوست بود ولی oil free مشکلی ندارم ... چون هوا گرمه میترسم آفتاب بهش بخوره تا به دستم برسه خراب شه
بانوm_s عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 338 چون هوا گرمه میترسم آفتاب بهش بخوره تا به دستم برسه خراب شه میدونی ارسالشون از کدوم شهره و چقدر باهات فاصله داره؟اگه مسافت زیاد نیست نگران نباش چون بسته ها تو کارتون هستن اونجوری ک فکر کنی گرما نمی بیننبعدم بسته ها داخل ماشینن دیگه آفتاب نمیخوره بهشون که
_aramis_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 373 میدونی ارسالشون از کدوم شهره و چقدر باهات فاصله داره؟اگه مسافت زیاد نیست نگران نباش چون بسته ها تو ... از تهران ارسال میکنن ما جنوب هستیم