2777
2789

ما هفت تاخانوم هستیم هر سری یکی برای ناهار دعوت میکنه برای دور همی بعد تاالان ۳ نفر ناهار دادن نوبت به منم میخواد برسه تو مهمونی آخر خیلی بهم بی احترامی شد میخوام قیدشونو بزنم ولی میگم بزار ناهارشونو پس بدم بع ولی اصلا دوست ندارم ریخت چند نظرشونو ببینم شما بودین چی میکردین

تو ناهار نوه صبر کن بقیه هم بدن

خوب بسنجشون 

بعد تصمیم بگیر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم دعوت کنم ولی چطور با روی باز ازشون پذیرایی کنم

بزار آخرین نفر ،شاید تا اون موقع از شما عذرخواهی کردند یا شاید شما تا اون موقع ناراحتی اتون کمتر شد 

ولی به نظرم دیگه بقیه مهمونیها رو نرو فقط اعلام کن نفر آخر من مهمونی میدم

میشه بگی چی شده؟

یکی از دوستام بقیه رو علیه ت کوک میکنه کلا ایراد گیره اومد تو جمع گفت زهرا اصلا تو خونش دست به چیزی نمیزنه  مهمون میاد خیلی ریلکسه در صورتی که من خونه همه کار میکنم تو خونه ی خودمم با تمام وجود بهشون رسیدگی حالا خدا شاهده خودش خونه کسی کار نمیکنه  مهمونم بیاد میشینه انگار پادشاهه بقیه کار میکنن غیبت همه رو هم این میکنه 

بزار آخرین نفر ،شاید تا اون موقع از شما عذرخواهی کردند یا شاید شما تا اون موقع ناراحتی اتون کمتر شد ...

مهمونی هارو نرم که بیشتر ازشون حرصم میگیره  ناراحتیم اصلا کمرنگ نمیشه

یکی از دوستام بقیه رو علیه ت کوک میکنه کلا ایراد گیره اومد تو جمع گفت زهرا اصلا تو خونش دست به چیزی ...

همیشه یکی هست که جمع دوستانه رو نابود کنه

چند روز بگذره ذهنت آروم میشه و میتونی تصمیم درست بگیری ، حرف بقیه برات مهم نباشه