2777
2789
عنوان

لباسه رو بخرم یا پس بدم بنظرتون

159 بازدید | 12 پست

میخاستم ماه بعذ تسویه کنم ۲ جا بدهی سنگین دارم ۵ تومن میشه

شوهرمم هرماه ۵ میده بهم هرماه انقد پارچه و لباس خونه قسطی میخریدم هیچی نمیمونه برام پول همش قسط میدم

راستشو بخایین ن شلواز درست و حسابی دارم ن کفش

دوستم مغازه کارمیکنه ی شلواز کتان و شال ستشو داد گف قسطی بردار ببر ۱ تومن شد کلا

عذاب ‌وجدان گرفتم چون شوهرمم کلی بدهکاره بایت ساخت خونه

مادرشوهرمم هی چشمش ب منه ک مبادا چیز جدید بخرم اخماش میره تو هم هی پیش شوهرم میگ مراعات کنید یکی ۲ سال کمتر بخرید و بچرخید

از ی طرف خیلی لباسه ب دلم نشسته میگم شلوار ندارم بردارم

از ی طرف میگم مادرشوهرم ببینه داستان داریم با شوهرم اینم ک دهن بینه 

با اجازه استارتر❤️‍🩹

عزیزانی که عاشق گزارش زدنید و زرت و زرت تاپیکارو تعطیل میکنید

لطف کنید برید تاپیک اخرمو گزارش بزنید پاک شه که هم حال کرده باشید با گزارش زدن هم یه ثوابی کرده باشید :)😂❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه جلو چش اون نپوشی یا مثلا اگه پرسید بگی شلوار خواهرم بوده داده بهم

ن خاهر ندارم

انقد تو این ۱ سال ساخت خونه لباس نخریدم دیگ حفظه بقران مانتو تابستونی کلا ۲ تا ذارم ولی پاییزه زیاد دارم

ی دلم میگ بخر تا کی میخای مراعات کنی ۲ ساله عروسی کردم بژنه این وسط حامله ام بشم داستان چیه؟؟؟نخرم توقعشون میره بالا انتظار دارن چیزی نخرم

خجالت میکشم از بس لباسای تکراری پوشیدم

خودشون یسره رنگ وبارنگ لباس میخرن

ن خاهر ندارمانقد تو این ۱ سال ساخت خونه لباس نخریدم دیگ حفظه بقران مانتو تابستونی کلا ۲ تا ذارم ولی ...

هیچ وقت دلت برا کسی نسوزه هرکی میخواست حرفی بزنه دیگه خودت باید بدونی چطور حرف بزنی

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم