یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
منم ۲ ۳ساله صداعو سیمارو نگا نمیکنم این یه سریالو فقط تو طول روز میبینم از کل صداعوسیما من حتی جومونگم تا الان ندیدم این دومین سریال کره ایه که میبینم اولیش هونگ گیلدونگ(قهرمانان) بود اونم خیلی باحال بود
بروی چشم حتما یه نگاه میندازم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻من زیاد اهل فیلم کره ای دیدن نیسم این دومین سریال کره ای هست که میبینم اونم خیلی واسم جذاب بود که دنبال کردم اولین سریال کره ای که دیدم هونگ گیلدونگ بود اونم خیلی قشنگ بود
منم ۲ ۳ساله صداعو سیمارو نگا نمیکنم این یه سریالو فقط تو طول روز میبینم از کل صداعوسیما من حتی جومون ...
من فقط جواهری در قصرو دیدم که خیییلی قشنگ بود
بعد افسانه خورشید و ماه که از بس سانسور داشت دوباره خودم دیدم و بدین ترتیب کی درامر شدم🫠😂
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱