2777
2789
عنوان

سریال کره ای فرمانروا ته جویونگ

128 بازدید | 12 پست

حاجی چرا باید دوبله بابا شعله قلمکار و باب اسفنجی(کریم بیانی) رو بزارن به عنوان دوبله شخصیت گرگ کوهستان مادو😂🤦‍♂️ولی جدا از شوخی بدک نشده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی صداسیما بذاره کلا نمیبینم مخصوصا کره ای

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

هرچی صداسیما بذاره کلا نمیبینم مخصوصا کره ای

منم ۲ ۳ساله صداعو سیمارو نگا نمیکنم این یه سریالو فقط تو طول روز میبینم از کل صداعوسیما من حتی جومونگم تا الان ندیدم این دومین سریال کره ایه که میبینم اولیش هونگ گیلدونگ(قهرمانان) بود اونم خیلی باحال بود

سریال کره ای موش روببین قشنگه

بروی چشم حتما یه نگاه میندازم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻من زیاد اهل فیلم کره ای دیدن نیسم این دومین سریال کره ای هست که میبینم اونم خیلی واسم جذاب بود که دنبال کردم اولین سریال کره ای که دیدم هونگ گیلدونگ بود اونم خیلی قشنگ بود

بروی چشم حتما یه نگاه میندازم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻من زیاد اهل فیلم کره ای دیدن نیسم این دومین سری ...

😍😘

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم ۲ ۳ساله صداعو سیمارو نگا نمیکنم این یه سریالو فقط تو طول روز میبینم از کل صداعوسیما من حتی جومون ...

من فقط جواهری در قصرو دیدم که خیییلی قشنگ بود

بعد افسانه خورشید و ماه که از بس سانسور داشت دوباره خودم دیدم و بدین ترتیب کی درامر شدم🫠😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من فقط جواهری در قصرو دیدم که خیییلی قشنگ بودبعد افسانه خورشید و ماه که از بس سانسور داشت دوباره خود ...

منم هونگ گیلدونگ و فرمانروا ته جویونگ واقعا این دوتا محشر بودن اونایی که گفتینو ندیدم تا الان