2777
2789

کنکور داشتید و برای بهتر شدن وسواستون دکتر آسنترا( همون سرترالین) نوشته باشه ولی یه سریا بگن برای حافظه خوب نیست از طرفی وسواستون خیلییی زیاد باشه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

مصرفش زیر نظر پزشک

برای شما مفیده تا مضر

به حرف بقیه گوش ندید

راهکارای درمانی همینن

البته اگر خیلی حساسی و اصولی میخوای پیش بری

حتما بایدد زیر نظر یه روانشناس باشی

شاید بدون دارو هم رفع شد

اگر شدید باشه از دارو کمک میگیرن

اما چیزی ک مهمه تراپیه

نگران حافظه و... نباش💙

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مصرفش زیر نظر پزشکبرای شما مفیده تا مضربه حرف بقیه گوش ندیدراهکارای درمانی همیننالبته اگر خیلی حساسی ...

شما تجربه مصرفش و دارید؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تجربه مصرفش و دارید؟

تجربه مصرف خیر

ولی کسایی که تجربه مصرف دارن و داشتن رو دیدم💙

رشتم روانشناسیه گلم

تجربه مصرف خیرولی کسایی که تجربه مصرف دارن و داشتن رو دیدم💙رشتم روانشناسیه گلم

یه سریا چرا میگن آسنترا برای حافظه بده پس

یه سریا چرا میگن آسنترا برای حافظه بده پس

میگن دیگ

حرف مفت کنتور نمیندازه پولی هم نیست😂💙

روی برخی از افراد روی حافظه اثر داره

اما نه اغراق امیز که اره الزاییمر گرفتم

خب شما ببینی حافظه ات داره یه تکونی میخوره میفهمی دیگه!!

دارو رو قطع میکنی!!

مواد نیست ک بگیم یه بار کشیدی زدی دیگ اون بخش مغز غیر فعال شد

اینم میگن

چون یسری

خاطرات بد یا دوره ایی ک شدیدا افسرده بودن و.. رو کمی فراموش میکنن

که خب براشونم خوبه

🔴 این نکته رو بدون

خیلیا توی ایران

خودسرانه دارو میخورن

یه بار پزشک میده

طرف میبینی ۶ ماه بعد برا چیز دیگه ایی تصمیم میگیره بخوره

اینا پشت پرده ایی هست که به شما طرف نمیگه

نمیگه من تحت نظر نبودم

موقع دارو درمانی

برای مسائلی مثل وسواس و....

روانشناس باید شمارو ویزیت کنه مرتب

چون اونه ک میتونه بگه

اوکی

دیگ دارو لازم نیست !

دستور قطع باید بدن

میگن دیگحرف مفت کنتور نمیندازه پولی هم نیست😂💙روی برخی از افراد روی حافظه اثر دارهاما نه اغراق امیز ...

ممنون عزیزم خیلی حرفات خوب بود