مامانی_زهره مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2341 عنوان مصرف قرص دوفامد 50 بازدید | 10 پست دکتر گفت دو هفته بخور بعد پری شدی نخور باز بعد رو ۱۱ شروع کن دو هفته دیگه بخور پری خیلی دیر شدم حالا هم که دوره ام تموم شده لکه بینی گرفتم من برای ریزش مو رفتم نمیدونم این چی بود داد چیکار کنم من 1404/05/09 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی_زهره مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2341 نمیدونم الان بخورم یا نه امروز که اصلا نخوردم من مشکل این نداشتم مشکلم ریزش مو بود گفتم برم دکتر زنان شاید هورمونی باشه
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 21312 چون پروژسترونه عادیهاصلا برا قطع پریود هم ازش استفاده میکنن حالا لابد مشکل هورمونی داشتی ک دکترت داده الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
مامانی_زهره مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2341 چون پروژسترونه عادیهاصلا برا قطع پریود هم ازش استفاده میکنن حالا لابد مشکل هورمونی داشتی ک دکترت داد ... چرا لکه بینی گرفتم مشکلی پیش نمیاد ؟
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 21312 چرا لکه بینی گرفتم مشکلی پیش نمیاد ؟ هورمونه دیگقطعش کردیبهم زده اوضاع رو...اصلا چرا داری میخوریازمایش دادی؟؟؟از رو ازمایش مشکل هورمونیت رو دکتر فهمیده ک دادهچون گفتی دکتر زنانشک کردمیه مشت دور از جون نفهم... الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
مامانی_زهره مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2341 هورمونه دیگقطعش کردیبهم زده اوضاع رو...اصلا چرا داری میخوریازمایش دادی؟؟؟از رو ازمایش مشکل هورمونیت ... اصلا آزمایش ندادم پری بعدی روز سومش باید برم آزمایش تازه بدم یه قرص اسپداکتون هم نوشته روزی یکی این قرص بخورم دوفامد هم روزی دوتا به مدت دو هفته کلا ۱۰۰ قرص
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 21312 اصلا آزمایش ندادم پری بعدی روز سومش باید برم آزمایش تازه بدم یه قرص اسپداکتون هم نوشته روزی یکی این ... وااااا 😐😐😐😐😐😐😐بدون ازمایش دارو داده!؟؟مطمئنی پیشش نگفتی پریودات نامنظمه و...فقط مو رو گفتی؟ الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
مامانی_زهره مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2341 وااااا 😐😐😐😐😐😐😐بدون ازمایش دارو داده!؟؟مطمئنی پیشش نگفتی پریودات نامنظمه و...فقط مو رو گفتی؟ من منظم بهش هم گفتم فقط گفتم زودی تموم میشه مثلاً پنج روزهفقط رفتم برای ریزی مو قبلا سونو رحمی هم داده بودم پیش دکتر دیگه ای سونوم خوب بود این سونو هم بردم براش ببینه الان نمیدونم باز برم پیشش این همه هزینه دارو دادم تو این گرونی همه هم آزاد
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 21312 من منظم بهش هم گفتم فقط گفتم زودی تموم میشه مثلاً پنج روزهفقط رفتم برای ریزی مو قبلا سونو رحمی هم دا ... ببیناین یه تجربه برات باشهزیاد به حرف دکتر زنان اعتماد نکن !!شما مشکلت مو بودهدکتر زنان کار خودشو بلد نیست بکنهبرا مو رفتی پیششهورموناتم الکی بهم ریختیول کن قرص رویه مدت بهم ریخته ست بعد درست میشهبرو پزشک پوست مو گلمو حتما بهش بگو دکتر اینطوری بهت دارو داده بودهک یه وقفه شاید لازم باشه بندازه برای ازمایشت الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
مامانی_زهره مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 2341 ببیناین یه تجربه برات باشهزیاد به حرف دکتر زنان اعتماد نکن !!شما مشکلت مو بودهدکتر زنان کار خودشو بل ... نرم پیش خودش بگم اینطور شدم
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 21312 نرم پیش خودش بگم اینطور شدم ولش کن دکتر زنان رو کلاعوضش کنمن زیاد سوخت دادم تو زندگیم سر دکتر زنانتازه تهران کرجم دکتر زنان میرفتمبخدا اصلا سواد و... صفرنصفر مطلقاااابرا منم شده دارو چرت و پرت بدنسر همینه میگمشما مشکلت موئهخداروشکر سونو ایناتم مشکلی نداشتهپیش یه متخصص پوست مو درست حسابی برو الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥