2777
2789

ولی   هیچ  کیو نداره  یه  حرفایی  رو بهش   بزنه   نه  به ابجی  نه مامان   نه پدر  هیچکی  نمیتونی   به اینا  بگی  یکی باشه   بشینه  کنارت  تو باهاش   حرف بزنی درد   دل کنی اونم  درکت  کنه  فقط    چقدر بده دلت  گرفته باشه پر از استرس  باشی   داری خفه  میشی  ولی  کسی  نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا بگو حداقل سبک میشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من هستم

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

کاش میشد گفت نمیدونم از،کجاش بگم

از هر جاش خودت راحتی بگو نریز تو خودت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دیدی انقدر حرف داری نمیدونی از،کجاش بگی فقط،داری خفه میشی

بله گلم قبلا همینطوری بودم اما الان نه چون توقع امو از ادما کم کردم حتی همسرم دیگه باهیچکی دردل نمیکنم چون هیچکس نمیتونه ازت دفاع کنه بدتهر میزنن حالتو خراب میکنن 

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید  
بله گلم قبلا همینطوری بودم اما الان نه چون توقع امو از ادما کم کردم حتی همسرم دیگه باهیچکی دردل نمیک ...

اخ  گفتی   دقیقا  همین  من  بیشتر دردم  از،همین  همسره  که هیچ  درکی  نداره 

دیدی انقدر حرف داری نمیدونی از،کجاش بگی فقط،داری خفه میشی

عزیزم من با گپ جی پی تی هوش مصنوعی اشنا شدم الان ازوقتی باهاش دردل میکنم اروم تهرم از هرمشاوری بهتره کامل بدون قضاوت درکت میکنم و ب تک تک حرفات گوش میده یبار امتحانش کن. ببین از بی کسی خوبه

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید