2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونایی که میگن ببین من روکم بعد هرچی از دهنشون در میاد میگن 

اینا بیشعورن 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

رک بودن اینه که تو بُعد منفی طرف رو درکمال ادب و احترام بهش گوشزد میکنی جوری که طرف به جای ناراحت شدن تصمیم به تغییر یا حتی فکر تغییر میکنه

اما بیشعوری یعنی بعد منفی طرف رو درکمال بی ادبی با لحن تمسخر بیان کردن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بیشعوری یعنی به بهانه رک گویی بزنی قلب مردمو بشکونی

ولی رک بودن احترام به طرف میذاری و محترمانه میگی 

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

بعضیا برای تخریب یکی دیگه از سر حسادت یا بچگی هرچی از دهنشون در میاد میگن..

رک یعنی. اگر کسی بهت بی احترامی کنه مستقیم بگی خوشم نیومد..

مثلا یه کاربری میگف زنداداشش یه بچه داره بعد زنعموی شوهرش به این زنداداشه میگه تو عرضه نداری بچه بیاری..

زنداداشه هم رک میگه عرضه ادم اینه بچشو‌درست تربیت بکنه و به عنوان زن به خودش برسه... کاری که خودتو بچه هات نمیکنین

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

بیشعوری یعنی بدون عقل هرچی تونستی میگی 

رک بودن یعنی واقعیت رو میگی باهاش تعارف نداری

رک بودن رو دوست دارم خیلی خوبه رک بودن وقتی میتونی ایرادا یا اشتباهای طرف رو به خودش بگی بهتر از اینه ‌که بری پشت سرش بگی