2777
2789
عنوان

زنگ مادرشوهر یا زنگ نزدن

98 بازدید | 11 پست

مادرشوهر زنگ. بزند احوالپرسی کند یا زنگ نزد ؟؟

از بس یه عده میگن چرا زنگ میزنه بهمون حالمونو می‌پرسه،ذ تعجب می‌کنه آدم بنظرم باید خوشحالم باشن که بهشون زنگ میزنن، آخه یه عده میگن چرا زنگ مون نمیزنه

۳ ساله عروسشم یکبار هم زنگ نزده

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط مادرشوهر

کلا آدما بی محبت شدن

مگه یکی خیلی تنها باشه به آدم زنگ بزنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دوست داشتی بهت زنگ بزنه هر دو سه روز حالتو بپرس

ماهی یکبار رو اره 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

دوست داشتین بهتون هر چند وقت زنگ بزنن ؟؟

الانکه دیگه نه

الان نسبت به همه خنثی هستم

اوایل دوس داشتم زیاد یادم کنن

ولی الان حوصله تلفنی حرف زدن رو ندارم

من خانواده شوهرم خلق و خوی انسانای عادی رو ندارن

حتی الانم که ۵ساله کامل باهاش کاتم هنوزم خیلی شبا کابوس رفتاراشو میبینم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری