2777
2789
عنوان

هدفتون از زندگی

64 بازدید | 6 پست

راهی که میری رو هر روز یک بار زیر سوال ببر 

که چرا دارم این راه رو میرم

هدفم از زندگی کردن فقط و فقط شاد بودنه هرچی که حالمو خوب کنه حتی اگه سخت باشه و این حال خوب ادامه دار باشه و تبدیل به پشیمونی و حال بدی نشه انجام میدم و هرچی رو که حالمو بد کنه حتی اگه در لحظه لذت بخش باشه و این حال بدی ادامه دار انجام نمیدم مثلاً

عاشق پرسیدنم یعنی دوست دارم بفهمم از هر رشته و شاخه علمی دوست دارم پس انجامش میدم از هرکس و هر جور کتابی باشه برای کشف استفاده میکنم

متنفرم از برای دیگران زندگی کردن ، پوشیدن ، رفتار کردن و ... پس انجامش نمیدم 

دوست ندارم کسی به خاطر ظاهرم و  نیاز های خودش منو دوست داشته باشه پس وارد رابطه ای نمیشم که بر پایه نیازه حالا عاطفی یا ** ( البته تمام رابطه ها به خاطر نیازه نیاز که چه عرض کنم اغلب به خاطر رویا ها و کمبود عاطفی و اعتیاد جنسی  پس رابطه تعطیل )

خیلی قشنگه زندگیم و قشنگترش هم خواهم کرد چون دوست دارم شاد باشم و بخندم 

حالا شما بگید

اینکه نمردم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اینکه نمردم

زندگی خیلی قشنگتر از این حرفاس که بخوای به مردن فکر کنی میدونی چقدر جاهای مختلف تو جهان هست که ندیدیم چه قدرت هایی رو میتونیم داشته باشیم که هنوز حس نکردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی خیلی قشنگتر از این حرفاس که بخوای به مردن فکر کنی میدونی چقدر جاهای مختلف تو جهان هست که ندیدی ...

اینا فقط حرفه. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

تجربش نکردیم که اینجوری میگیم فکر کن ذهنتو انقدر جمع کردی که هر روز جیزایی حدید یاد میگیری خیلی قشنگ ...

هعی