2777
2789
عنوان

چرا بعضی مردا انقدر کم‌توقع‌ان

253 بازدید | 15 پست

اینایی که ازدواج می‌کنن و همه سختی رو به جون می‌خرن، واقعاً نمی‌فهمم چی تو ذهنشونه.

چی باعث میشه برن زیر بار قسط و قرض ، یا مثلا یه طبقه خونه باباشون خالیه زنشون نمیاد اونجا باید برن اجاره‌ نشینی ، صبح تا شب سرکار هرچی میدوئن نمیرسن ، بعد فکر کنن قهرمان زندگی‌ان؟

خونه باباشون چی نداشت که خودشونو بندازن وسط همچین فشار مالی‌ای؟

یا مثلاً این پسرا که توی دیت ، هر دفعه دختر رو می‌برن کافه و رستوران چرا نمیگن یه بار هم دختره یه چیزی درست کنه با خودش بیاره از خونشون یا چرا حداقل دنگشو نمیگیرن ؟

واقعاً چجوری حاضرن بار دختره رو هم بکشن وقتی حتی دختره براشون تره هم خورد نمی‌کنه

چی باعث میشه این‌قدر احساس نیاز کنن که همه چی رو بپذیرن؟

که فقط رابطه رو نگه دارن؟

همه توقعات دخترو تحمل کنن و دم نزنن؟

مردای کم‌توقع واقعاً اعصابم رو خورد می‌کنن...

میدونم ممکنه بعضیا ناراحت شن

ولی توی ۹۰ درصد مواقع، دقیقاً همین مردای ساده‌دل و کم‌توقع‌ان که آخرش بدترین ضربه رو می‌خورن...

بهتره بگیم خانمها جنبه کم توقعی آقایون رو ندارن 

خانومای محترم : آینه چون نقش تو بنمود راست ؛ خود شکن آینه شکستن خطاست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متعادل نبودن چ دختر چ پسر محکوم ب تموم شدنه و یادگرفتن رابطه ی درست نه محبت کم نه بیش ازحد هرچیزی باید درتعادل باشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ما ک ندیدیم ازین مدل😐

حالا بعد ازدواج دیدیم کار کنه نخره برا خودش ولی دوست پسر این مدلی حتی نشنیدم

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

همون دلیلی که دختر خونه گرم و نرم باباش رو ول می‌کنه بره توی زندگی که شکمش چندبار برای بچه پاره بشه

صبح تا شب بشوره بسابه

وقتی که قبلا برای تحصیل و شغلش می ذاشت حالا باید برای شست و شو و پخت و پز توی خونه شصت متری اجاره ای بذاره

پسرا خیلی سو استفاده می‌کنن از زن