2777
2789

تکرارپایه خورده. درسش ضعیفه چون صرع داره 

اصلا دلم نمیخواد بچه ها و مامانای پارسالو ببینه که یه وقت ناراحتش کنن

مدیرمدرسه میگه شیفت عصرثابت بزار 

خودمم دوست دارم عصر ثابت بزارمش چون دیگه صبحا بزور نمیخواد بیدارش کنم همین که اگه معلمش هم یکی دیگه باشع عالیه چون از پارسالی راضی نیستم اصلا 

ولی بلاخره بچع ها رو میبینه درسته؟ فکرکنم فقط وقتایی ک اون بچه ها صبحی باشن نبینتشون

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

اگه میتونی مدرسه رو عوض کن. اگر نه که به نظرم تغییر شیفت مفیده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من پارسال شیفت ثابت صبح بود بعد از دوهفته دیدم خیلی اذیت میشه واقعن بچه در عذاب بود شیفتش تغییر دادم شیفت ثابت عصر کردم واقعن به آرامش رسیدیم به نظرم شیفت ثابت عصر بذار خیلی بهتره مخصوصا بچه های کوچیک واقعن سختشونه هر روز صبح برن کلاس اصن بچه کلا شیفت صبح گیج بود

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مدرسه اش عوض کن کلا

من که از خدام بود 

دوتا مدرسه ی دولتی که تو طرحشون بودیم رفتم قبولش نکردن 

غیرانتفاعی نزدیکمون نبود باید سرویس میگرفتیم که بخاطر هزینه اش شوهرم مخالفت کرد

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

معلم پسر من بهترین معلمی بود که تو این سالها داشتیم من سه تا بچه مدرسه ای دارم ولی معلم پسر دومم همیشه تاکید داره بچه شیفت عصر یادگیری ضعیفی داره صبح ها چون بچه بعد از خواب خوب و کامل تو مدرسه هست یادگیری بهتری داره،بچه های این معلم تو خواندن وریاضی بهتر از بقیه گروه ها وکلاس ها بودن چون تدریسش همیشه شیفت صبح انجام می شد و تمرین و تکرار شیفت عصر