2777
2789

#خاطرات_حاجتروایی_ازنمازشب

سلام …خیلی دوست دارم تجربه خودم رو از نماز شب خوندن برای دوستان داخل گروه بگم…من از زمانیکه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم اصلا نتونستم شغل موردعلاقمو پیدا کنم(تقریبا ۳ سال شده) و همیشه این موضوع چالش من بود و خیلی کلاسهای مختلفی که فکر میکردم علاقه دارم رو شرکت میکردم ولی واقعا تهش به این نتیجه میرسیدم که نه این شغل متناسب با روحیات من نیست…اگر از من بپرسید از کی شروع به خوندن نماز شب کردی یادم نمیاد دقیق…فقط یادمه یه بار سحر بعد از نماز صبحم تصمیم گرفتم قضای نماز شبم رو ادا کنم و بعد از اون هر سحر این کار رو میکردم ولی بگم در همین سال بود که نماز شب خوندن رو شروع کردم هنوز یکسال نشده….و بگم که متاسفانه من نمیتونم خود نماز شب رو بخونم و به خوندن قضاش فعلا اکتفا کردم….بازم خداروشکر که توفیقش رو دارم… بعد توی این مدت در نماز شب خوندنم توی قنوتم از خدا میخواستم کمکم کنه بتونه شغل موردعلاقم رو پیدا کنم و توی یه شرکت خوب استخدام بشم یادمه تا چند ماه پیش فکر میکردم شغل‌برنامه نویسی مناسب منه و حتی برای دوره هاش هزینه کردم و تا حدی هم پیش رفتم و حتی بهم توی یه شرکت پیشنهاد کار شد و من یه هفته آزمایشی رفتم سر کار ولی همونجا فهمیدم این شغل مناسب من نیست و باز سر نماز شب از خدا خواستم کمکم کنه و در همین حین خدا یک مشاور شغلی عالی سر راهم قرار داد و ایشون که باید بگم خدا پدر و مادرش رو بیامرزه بهم گفت باید سراغ شغل دیگه ای برم با توجه به خواسته ها و علاقمندی هایی که دارم  و به حرفشون گوش دادم و توی یه دوره ثبت نام کردم الان هم به انتهای دوره دارم نزدیک میشم باید بگم در همین حین از خدا خیلی سر نماز شبم خواستم که بتونم توی یه شرکت عالی با ویژگی هایی که مدنظرم هست استخدام بشم و باید بگم تا الان با کسایی آشنا شدم که باهاشون از الان که ابتدای مسیر شغلی موردعلاقم هستم شروع به همکاری کردم و پروژه قراره بگیرم و حتی پیشنهاد های دیگه کاری هم بهم دادن و این دقیقا همون چیزایی هست که از خدا میخواستم😭❤️نمیدونید چند سال هستش که منتظر این حس خوب بودم و بهش نرسیده بودم و چقدرررر توی این چند سال تلاش کردم ، هزینه کردم ولی نشد که بشه و من امروز همه این هارو از برکت نماز شب هستش که دارم.درسته که چله های دیگه هم برداشتم ولی حسم میگه همش از برکت نماز شبه تازه منی که نماز شب رو قضاشو به جا میارم.

🌺 @khaterate_namazshab114🌺

💕

💓💕

💞💓💕

💖💞💓💕