2777
2789

قرار بود بریم کربلا .

داداشم خدمتی هست .ما میگیم زود بریم .بابام میگه دیر .

جون از اول اصلا ما را نمیخواست ببره .از سال پیش تصمیم داشت ما را نبره .

این ماه هی میگفت وسایل سفر  را کم کم از چند روز پیش اماده کنید .

ولی داداشم مخالف بود .داداشم گفته بود زود بریم .

من زود برگردم .

بابام الکی  دست رو دست میزاره .یک هفتس گفته اماد باشید .امشب قرار بود بریم .گفت اماده باشیم .رفت ماشین بشوره .برگشتنی گفت کمرم درد میکنه .بزارید پس فردا .پس فردا هم دیره .خیلی دیره واسه داداشم بنا دلایلی دردسره .

ماهم گفتیم دیگه نمیریم .

قشنگ عین خیالش هم نبود.

حالا بگید با این بابام چی کار کنم .

مجردم .

مامانم گریه میکرد .

من نه .چون خیلی خانواده ام بد سفرند.

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

متوجه نشدید .میدونم .

ما بدلیل بد سفر بودن و زورگو بودن یک عده نمیتونم راحت سفر بریم

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کربلا باید دعوت شده باشی ! دعوت ک بشی یه جوری راه میفتی خودتم متوجه نشی چی شد

خودمون نرفتیم .دعوتی نیست عزیز.کار همیشگی ایناست تو هر سفر

من نخواستم .

هرسال همش دعوا بود.سر زورگفتن .امسال هم قرار نبود برم .

دعوت کسی نه ! دعوت امام حسین

دعوتی نیست خواهر 

اینا را مردا میگفتند که زنشون نبرند ....

وگرنه در حرم امام حسین به روی همه بازه .

دعوتی نیست خواهر اینا را مردا میگفتند که زنشون نبرند ....وگرنه در حرم امام حسین به روی همه بازه .

شماهایی ک همه چیتون وقت مرد هست به این باور رسیدید . البته خداروشکر مردای اطرافمونم با زناشون اینجوری نیستن ک میگی !.. بعدشم .. تو نمیخوای قبول نکن . ولی تا دعوت نامه امام نباشه کسی نمیتونه بره . وقتی بعد سالها معجزه شد برا رفتنم مطمعن شدم واقعیه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
شماهایی ک همه چیتون وقت مرد هست به این باور رسیدید . البته خداروشکر مردای اطرافمونم با زناشون اینجور ...

دعوتی نیست عزیزم .

امر اختیاریه .

خیلیها امسال نرفتند .

ادم شعور ادم عقل داره ...تلاش کنه میره .چیزی خدا به نام اختیار به بشر داده .من هم تلاش زیادی کردم سالها جنگیدم تا مردم مجبور شه دو بار من را ببره کربلا .

و سالها فهمیدم دعوت شدن دروغی بیشتر نیست موهوماته 

شماهایی ک همه چیتون وقت مرد هست به این باور رسیدید . البته خداروشکر مردای اطرافمونم با زناشون اینجور ...

ما خوب کاری میکنیم برای مردامون وقت میزاریم ناموس مان ..

مردای ما عقل دارن .هیچ وقت نمیگند زیارت دعوتیه .

الحمدلله .

بدون پدرت برید. خودتو مادرت با کاروان برید. با مسجد محل برید

اگر شرایط میسر بود کاروانی عالی بود. .ولی دیر شده .مساله داداشمه .تنهاش هم نمیشه گذاشت مجرده 

با پدرت صحبت کنین راضی کنینشاید پول نداره بهونه میکنه نرین

با ماشین شخصی قرار بود بریم .همه چی اماده بود.

ولی چون سال قبل رفتیم دعوای مفصل میکنند اذیت میشم .

امسال با همون شیوه .

بدترش .

خاصند برادرم .سازش نمیکنه .مستقل هم نیست .