shadone مدیر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 481 عنوان قمی ها بیایین.... | مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 60 پست سلام خانوما، اینجا کسی که اهل قم باشه، فردا میخام برم برای خرید، میخاسم بدونم واردا، از کجا میرن خرید میکنن با قیمت مناسب؟؟؟!!بهم بگن و ایا همه ی مغازه ها بازه فردا؟؟؟؟؟! خاهشا راهنماییم کنید😌😌 1396/12/18 | 01:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وَنِسا عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 671 خداروشکر. خودت خرید عیدتو کردی؟؟؟! چی خریدی از کجا؟؟؟ مانتو الغدیر خریدم کیف و کفشم از قبل داشتم اونم الغدیر گرفتم پاساژ صفاییه تو خیایان صفاییه هم چیزای خوب داره یه بار دوتا مانتو ازاونجا گرفتم خیلی خوشگل بودن
مامان_رادمهر2 عضویت: 1395/06/12 تعداد پست: 4346 ممنوووون 😚 خواهش میکنم فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
shadone مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 481 بله..چون بهشون گفتن مطهری احتمال زیاد منظورشون 20 متری مطهری بوده مامان رادمهر، شما بگو الغدیر کجاس؟؟!! قشنگ همه جا رو بلدی انگار.. (ونسا انگار رفت
وَنِسا عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 671 برو خیابان ارم پاساژ الغدیر رو ببین بعد برو صفاییه بهم نزدیک هم هستند یا برو اول صفاییه قدم زنات بیا سمت ارم مغازهدهارو هم میبینی بعد بیا تا الغدیر در مورد تفاوت قیمت شاید مطهری بهتر باشه من تاحالا اونجا نرفتم
hanijooon عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 1008 مانتو صبا برو تو زنبیل و بلوارم چنتا مانتو فروشی خوب هستکفشم برو تو صدوق اینجاها جنساشون شیکهراستش من الغدیر و اصلا نمیپسندم تیکر رژیمه😂
shadone مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 481 مانتو الغدیر خریدم کیف و کفشم از قبل داشتم اونم الغدیر گرفتم پاساژ صفاییه تو خیایان صف ... مباررکت باشه. انشالله به سلامتی بپوشی
shadone مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 481 برو خیابان ارم پاساژ الغدیر رو ببین بعد برو صفاییه بهم نزدیک هم هستند یا برو اول صفاییه قدم ز ... دستت درد نکنه..پس اول میرم صفاییه بعد میرم ارم
shadone مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 481 مانتو صبا برو تو زنبیل و بلوارم چنتا مانتو فروشی خوب هست کفشم برو تو صدوق اینجاها جنساشون شی ... ممنون. ولی واقعا چقد نظرا متفاوته باهم.... چرا نمپسندی الغدیرو.
hanijooon عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 1008 ممنون. ولی واقعا چقد نظرا متفاوته باهم.... چرا نمپسندی الغدیرو. مانتوهاش خیلی قدیمینو جنسای خوبی هم ندارنینی امروزی نیس کاراشون دیگه تیکر رژیمه😂
shadone مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 481 مانتوهاش خیلی قدیمین و جنسای خوبی هم ندارن ینی امروزی نیس کاراشون دیگه اهااان. صفاییه چی؟؟؟؟! اونجا هم میگی خوب نیستن؟؟؟؟! نمیپسندی ینی؟؟؟!!
hanijooon عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 1008 اهااان. صفاییه چی؟؟؟؟! اونجا هم میگی خوب نیستن؟؟؟؟! نمیپسندی ینی؟؟؟!! تو صفاییع زیاد مانتو فروشی ندارهولی همون چنتایی ک هست بهتر از الغدیرهمن مانتوهای مجلسیمو همیشه از تولیکا میخرمسر صدوق تیکر رژیمه😂
shadone مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 481 تو صفاییع زیاد مانتو فروشی نداره ولی همون چنتایی ک هست بهتر از الغدیره من مانتوهای مجلسیمو همیشه ا ... برا عیدتو. الان از کجا خریدی؟؟؟! از صدوق؟؟؟
hanijooon عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 1008 برا عیدتو. الان از کجا خریدی؟؟؟! از صدوق؟؟؟ برای عیدمو نخریدم هنوزمن بچه قم نیستم عزیزمبخاطر شوهرم و بعد ازوواج اومدم قممانتو عیدمو از تهران میخام بخرم تیکر رژیمه😂
مامان_رادمهر2 عضویت: 1395/06/12 تعداد پست: 4346 مامان رادمهر، شما بگو الغدیر کجاس؟؟!! قشنگ همه جا رو بلدی انگار.. (ونسا انگار رفت برو حرم..بعدش بگو میخوام برم خیابان ارم..خیابون پشتی حرم میشه..اونجا از هر کی بپرسی پاساژ الغدیر نشونت میده..نزدیک حرمه فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...