2777
2789
عنوان

قمی ها بیایین....

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 60 پست
الغدیر قبلا خیلی بد بود دو سال هست بهتر شده من قبل اصلا اونجا نمیرفتم ولی کاش زودتر دست بکار میشدی ا ...

مرسی... انشالله... خدا کنه یه چیز زود و خوب گیرم بیاد. شوهرمم حوصله گشتن زیاد نداره😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هههه. تو هم مث منی. پس.. 

خخخخخخ اره . اخه میدونی رنج قیمت مانتوها از ۵۰ تا ۱۱۰ بود .‌این از همه گرونتر بود با اینکه ۷وشم اومد ولی از فروشنده حرصم در اومد . انقد زبون باز فک کنم بزور گفت برو بپوش بزورم گذاشت تو پاکت گفت ببر .‌منم اومدم بیرون شوهرمم کشیدم بیرون 😂

خب با کسی دیگه برو خاهری خاله ای دوستی مردا زود خسته میشن

اخه. انقد لوسه با  خواهرمم میرم میخرم فقط یه بار میزاره اون وسیله رو بپوشم. بعدش میگه اصن  چیز خوبی نخریدی خودم نبودم😕

سلام رفتی خرید کردی چیزی خوشت امد نظرت چی بود در مورد بازاری که ادرس دادم

سلاااام. عزیزم اررره امروز قم بودم تازه الان میخاسم تاپیک بزنم. که خودت پرسیدی ازم.... بخداااااا هیچی نتونسم بخرم. 

صفاییه خوب بود که چن مدل تن زدم‌ ولی بهم نمیومد... الغدیر هم رفتم ولی چن تا مانتو فروشی که بیشتر نداشت. پاساژ حجت هم رفتم بدردم نخورد.....( نمیدونم والا من بد پسندم، یا واقعا چیز بدرد خوری نبود😕😕😕😕

صفاییه خوب بود که چن مدل تن زدم‌ ولی بهم نمیومد... الغدیر هم رفتم ولی چن تا مانتو فروشی که بیشتر ندا ...

الغدیر طبقه بالا رفتی ؟ مانتو فروشی زیاده اونجا که 

بعدم چیزای خوب ته کشیده بردن همه رو من شب یه چیز پسندیدم صبح رفتم گف همه رو دیشب فروختم 

ان شالله لباس دلخواهت رو پیداکنی

الغدیر طبقه بالا رفتی ؟ مانتو فروشی زیاده اونجا که  بعدم چیزای خوب ته کشیده بردن همه رو من شب ...

ممنووون. اخ... فقط زیرزمین رفتم. اونجاهم از یه پسر پرسیدم. مانتو فروشیش همین طبقس. گف ارره😞😞😞