2777
2789

به دیگران کمک کنید

گره از کارشون باز کنید 

خدا هم خیلی خوشش میاد 

ثواب داره 

ولی 

ولی 

برای اون صدتون رو نذارید 

صد گذاشتن برای هر کی بازی با روح و روان خودتونه 

اگر خودتون رو دوست دارید هیچ وقت صدتون رو برای کسی نذارید 

حتی اگه اون شخص نزدیک باشه 

تو هر کاری خودتون رو اولویت قرار بدید

خوبی از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

خدا نزدیک است

زندگی مثل قمار هست نباید همه داشته هاتو بزاری وسط 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متنت اشتباهه صدتو بزار کمک هم کن ولی توقع نداشته باش حتی از شوهرت و بچه هات ،وقتی کار کردی برا خدا عوضش رو از خودش بخواه نه از بنده اش ، اینجوری به ارامش می‌رسی 

صدتونو نزارین یعنی چی؟ مثلا همیشه دختر حرف گوش کن خانواده باشی همین معنی رو میده؟ اخه من یه جا رفتم ...

میتونه اینم باشه ولی این چیزی که با شما گفتن قدرت نه گفتنه .

اگه می بینید ممکنه در اثر بله گفتن شما ضرری به شما برسه وقت شما هدر بره اعصاب شما به هم بریزه براتون مشکل پیش بیاد باید قاطعانه نه بگید به هر کی حتی نزدیک ترین فرد 

خدا نزدیک است

صدتونو نزارین یعنی چی؟ مثلا همیشه دختر حرف گوش کن خانواده باشی همین معنی رو میده؟ اخه من یه جا رفتم ...

نه یعنی اینکه اگر کسی از کمک خواست نیایی به خودت ضرر بزنی برا اون . مثلا خودت به یه چیزی نیاز داری ولی ازش میگذری به خاطر اون . این کارا باعث میشه توقع شما بره بالا از اون فرد . اون فرد خدایی نکرده بر خلاف شما عمل می کنه این باعث میشه شما از دست اون فرد عصبانی بشید ناراحت بشید که چرا من خودمو فدای اون شخص کردم . در واقع نباید کسی رو اولویت قرار بدی راحتی خودت باید اولویتت باشه .

خدا نزدیک است

متنت اشتباهه صدتو بزار کمک هم کن ولی توقع نداشته باش حتی از شوهرت و بچه هات ،وقتی کار کردی برا خدا ع ...

متنش کاملا درست هست 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂