2777
2789

یه شال گرفتم خود شال خیلی قشنگ و مجلسیه ولی حس کردم اصلا بهم نمیاد😿صورتم زرد بود انگار. نمیدونم شاید اعتماد بنفس ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین بودم.وقتی از چیزی خوشم‌میاد و تصمیم میگیرم بخرمش سریع میام ازمغازه بیرون.یکی دو روز بهش فکر نمیکنم ولی اگر دیدم باز دوسش دارم میرم میخرمش وگرنه اگر بک درصد هم شک داشته باشم طرفش نمیرم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

منم اینجوریم انرژی منفی نفرست بدتر میشی

منم گاهی فکر میکنم بهم نمیاد 

قشنگ ست کن با مانتو و شلوار و ارایش ببین

حتما بهت میاد

چه طرحیه؟

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

منم همین بودم.وقتی از چیزی خوشم‌میاد و تصمیم میگیرم بخرمش سریع میام ازمغازه بیرون.یکی دو روز بهش فکر ...

من هنوز به این مرحله نرسیدم. آخه من کلا وقت ندارم برام سخته هی برم بازار، امروز خیلی گرم بود

منم اینجوریم انرژی منفی نفرست بدتر میشیمنم گاهی فکر میکنم بهم نمیاد قشنگ ست کن با مانتو و شلوار و ار ...

بنفش خوشرنگه، توش گلای صورتی خیلی ملیحی داره. یعنی فکر الکی میکنم؟ 

اره بابا هر لباس یا شالی همونجوری بپوشی که معلومه بهت نمیاد ست کن

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

بنفش کمی ادمو رنگ پریده نشون میده باید ارایش کنی حتما

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بنفش کمی ادمو رنگ پریده نشون میده باید ارایش کنی حتما

والا یه کرم پودر. دارم گمونم منو زرد میکنه. قبلا یه کرم پودر خارجی داشدم انقدرررر گرون شد دیگه نتونستم بخرم شده سه، چهار میلیون