2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه تحصیلی خانواده یا شغلی یا ازدواج اینجور چیزا منظورمه

مشاوره تحصیلی درامد خوبی داره 

شهریه سالانه امسال تا ۱۰۰ میلیون هم شنیدم تو شهرای بزرگ مثل مشهد 

مشاور هست رشته ش دقیقا مشاوره تحصیلی یا همچین چیزیه ۲۰ تومن امسال میگیره با یسال سابقه مشاوره تخصصی و چندسال مشاوره ازمون های موسسات

با ۱۷ سال سابقه مشاوره ۹ سال مشاوره تخصصی ۳۵ میلیون میگیرن البته تو شهرستان در سال ۶۰/۷٠ دانش اموز میگیرن حتی تیم های مشاوره گروهی ها تا ۱۰۰ نفر و بیشتر میگیرن 

کارشون چیه یه کانال میزنن همرو اد میکنن نکات خواندن و...  میزارن یه سری فیلم های اموزشی مشاور من میگفت چندتا مشاور باهم فیلم هارو میخریم و میزاریم یعنی درسال کلی فیلم میگرفت برای تمام دروس نهایی و کنکوری نهایت میشد ۳۰ میلیون و گزارش کار رو چک میکنن ازمون میگیرن و گاها تحلیل میکنن و گاهی جزوه یا سوال میدن و نمونه سوال میزارن تو کانال و...  

روند کار مشاور خودم رو گفتم چندتا مشاور دیگم هم میشناسم روندشون دقیقا همینه یا مشابهشه

نرخ مشخص ندارن و به قول یه اقایی مشاور ها مثل قارچ رشد میکنن تو موسسات هم میشه کار کرد نیاز به موسسه جدا و دفتر هم نداره البته بعضی ها دفتر دارن 

مشاوره تحصیلی درامد خوبی داره شهریه سالانه امسال تا ۱۰۰ میلیون هم شنیدم تو شهرای بزرگ مثل مشهد مشاو ...

از روانشناسی بهتره؟

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

از روانشناسی بهتره؟

نمیدونم  خودم امسال کنکور دادم 

چیزی که دیدم و شنیدم رو میگم 

از بازارکار روانشناسی اطلاع ندارم 

من بین این دو رشته صد در صد مشاوره تحصیلی رو انتخاب میکنم البته اگر گزینه دیگه نداشته باشم 

ولی میشه از رشته های دیگه هم مشاور شد مشاور من مهندس مکانیک بود هممشاور بود هم استاد دانشگاه و هم کار های نقشه کشی اینا انجام میداد درامدشم خوبه انواع مهندسی ها و پزشکی و دندان پزشکی و دارو پیراپزشکی ها