2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم‌شیرینی ک فداتشم.😘هرسوالی داشتی درخدمتم دورت بگردم.

ممنون ازمحبتت مهربون الهی سالم وتندرست باشی 🌹🌹

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
فعلا سن تک قویودوم اونوینان مخن ور😂یوخ مخ یوخودور😂فقط هول اولما بالابالادانوش بیرکم نازالرولی قبول ...

فعلا تورو تنها میزارم مخه اونو بزن

اون مخ نداره

فقط هول نباش کم کم صحبت کن اولش یکم ناز میکنه فقط

خوشم نمیاد از اینکار تو بیا مخ تو رو بزنم

تو که خوشت نمیاد مخ منم یکی دیگه میزنه

نه تو فرق داری

چه فرقی

تو میمون تری

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

فعلا تنهات میذارم،تومخ اونو بزننه مخ ندارهفقط هول نباش کم کم اروم اروم حرف بزن یکم‌ناز میکنه ولی قبو ...

نه ببین دومی رو اشتباه ترجمه کردی به نظرم 

نه نداریم به نظرم دزسته 

یخ مخ رو مثل کتاب متاب و دفتر مفتر من خوندم 

نه ببین دومی رو اشتباه ترجمه کردی به نظرم نه نداریم به نظرم دزسته یخ مخ رو مثل کتاب متاب و دفتر مفتر ...

نه نوشته یخ مخ یوخودور

منظورش از یخ همون یوخ (نه) هست

که مخ نداره.

این لهجه فکر کنم طرفای زنجانه 

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

خودتم‌شیرینی ک فداتشم.😘هرسوالی داشتی درخدمتم دورت بگردم.

وای خوش به حالتون ترکی بلدین 

منم دوس دارم یاد بگیرم 

خیلی سخته؟

بعضی وقتا اونقدر بد دلت میشکنه که حتی نای اعتراض نداری فقط نگاه میکنی و بی‌صدا میشکنی... 💔⛓️

وای خوش به حالتون ترکی بلدین منم دوس دارم یاد بگیرم خیلی سخته؟

اره سخته یه زبان دیگه س.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••