2777
2789

من مجردم خونوادم اصلا ب وسایل واینا اهمیت نمیدن ساده زیستن اما من دارم تواین خونه زندگی میکنم و حداقل برا دل خودم خونمونو شیک میکنم بلاخره دوستام میان خواستگار میاد مهمون میاد نباید جلوش خجالت بکشم ک تازه یه سری چیزا واقعا واقعا لازمن باید توهرخونه ای باشن حالا کار درستی میکنم؟یه لحظه تو ذهنم یه فکری گذشت اینکه دارم یه خونه لوکس و قشنگ میسازم و آخرش باازدواج و مستقل شدن از این خونه میرم و پولی ک میتونستم پس انداز کنم هم رفته

آیا ب کارم ادامه بدم من چیزیو از دست ندادم؟

اشتباه میکنم زندگیم تواین خونه موقتیه بزار توخونه بد و ساده زندگی کنم باهاشون؟

برای دل خودت و اینکه اگر در آینده خاستگار بیاد ممکنه از وضع خونتون خجالت بکشی حتما این کارو بکن 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج الکی نکن کسی تورو بخاد همین جوریتم قبول داره نگه دار برا خودت خرجم اکه میکنی خیلی کم فقط ضاهر مب ...

مبل گرفتم فرش هم صدرصد پولش بیاد رودستم میگیرم 

الان ب فکر میز غذاخوری و آینه کنسول هستم نظرت چیه ب اینا؟؟

مبل گرفتم فرش هم صدرصد پولش بیاد رودستم میگیرم الان ب فکر میز غذاخوری و آینه کنسول هستم نظرت چیه ب ا ...

نه اونارو نخر مبل و فرش و پرده و تی وی خوب باشه خونه تو چشمه و ظرف پذیرایی بخر البته اونم استفاده نکن بزار برا خاستگار و مهمون مهم 

خودت آینده پول لازم میشی برا ازدواجت