2777
2789

برا شوهر من از بعد جنگ جوری خراب شده ک حد نداره

منم تازه زایمان کردم و حال روحی بدی دارم و اینم دامن میزنه بهش

بدهی،قسط،چک برگشتی و... 

نمیدونم چ خاکی به سرمون شد

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

شغل من خداروشکر خوبه 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل من خداروشکر خوبه

شکر

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
چقدر درمیاره

فعلا هیچی

واقعا هیچی

از قبل هم بد بود کارگر رومزد با گرمای ۵۴ درجه خوزستان قلبشم عمل کرده بیکار شد رسما خاک میخوریم

خداکمکتون کنه شوهرمنم مریضه من تو خونه کارمیکردم که الان بازکارنیس خدامشکل گشاس

اره داغون با کلی چک برگشتی

چک شما برگشت خورده یا از مردم گرفتید و برگشت خورده؟