2777
2789
عنوان

تخم مرغ فاسد توروخدا بیاید

64 بازدید | 4 پست

تخم مرغم تا ۲۵ مرداد تاریخ داره همش از یه شونست تو کوکو سبزی یدونشو زدم اولیش سفت بود انگار یخ زده بود ولی با این حال از گوشه کوکو سبزی برداشتم ولی تخم مرغ هیچ بوی بدی نمیداد اگر فاسد بود بو میداد؟

الان کوکو سبزی و خوردیم 

ن گلم‌خراب نیس.من تخم مرغ میخرم‌اصولا ی ماه وقت دارن ولی تو یخجال هیچی نمیشه من تاچن مااااه استفاده میکنم.البت دوران مجردی مامانم اینا میخریدن نمیخوردیم زیادمیموند یخجال خراب نمیشد گلم.تخم‌مرغ زمانی فاسده ک ازهم باز شده باشه میدونی‌ینی یچ؟ینی زرده و سفیده قاطی هم باشن و بوی بد بدن.من خودم یخجالم الان تخم مرغ هس یادم‌نمیاد کی گرفتم...

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گلم‌خراب نیس.من تخم مرغ میخرم‌اصولا ی ماه وقت دارن ولی تو یخجال هیچی نمیشه من تاچن مااااه استفاده ...

نه این بوی بد که نمیداد اصلا فقط انگار یخ زده بود چسبیده بود به پوستش

نه این بوی بد که نمیداد اصلا فقط انگار یخ زده بود چسبیده بود به پوستش

ن طبیعیه...میدونم‌چی میگی.نترس خراب نی

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪