2777
2789
عنوان

خانومایی که

71 بازدید | 11 پست

خانومایی که دیگران رو به خاطر بچه دار نشدن مسخره میکننن یا بهشون توهین میکنن به نظرم بی شعور ترین ها هستن چون تمام زن ها چه مجرد چه متاهل چه صاحب فرزند و غیره وقتی اسم مامان رو میشنون از زبون یه بچه ناخوداگاه برمیگردن و احساس مسیولیت نسبت به اون بچه احساس میکنن پس اگر یه مادری نخواسته بچه دار بشه به حدی با خودش کلنجار رفته و سختی کشیده که به این نتیجه رسیده پس لطفا این خانوما رو مسخره و قضاوت نکنیم تا زندگی اروم بهشون بدیم    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که تصمیم گرفته بچه دار نشه با تفکر این کار رو کرده 

بچه داشتن و یا نداشتن 

مثل داشتن تحصیلات و شغل یا نداشتنشون 

فقط یک انتخابه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
قطعا همه اینجور نیستند .و اینکه والا بیشتر اونی که بچه میاره مسخره میشه تا اونی که نمیاره

من ندیدم اینطوری تا حالا که بچه دار هارو مسخره کنن ولی خب الکی نیست که بحث بزرگ کردن یه بچه ست یه انسان کسی که حس داره و با هر حرکت اشتباه اسیب میبینه

من ندیدم اینطوری تا حالا که بچه دار هارو مسخره کنن ولی خب الکی نیست که بحث بزرگ کردن یه بچه ست یه ان ...

بچه سومم را که باردار بودم هر کسی یه چیزی گفت انقدر تو روو اوردن و گفتن که بچه روز زایمان از دست رفت.

و اینکه میگین الکی نیست هم باید بگم اگه ایمان صد در صد داشته باشی به خدا توکل میکنی و همه چی را میسپاری به خودش

بچه سومم را که باردار بودم هر کسی یه چیزی گفت انقدر تو روو اوردن و گفتن که بچه روز زایمان از دست رفت ...

الهی خدا لعنتشون کنه که بچه تون این مشکل براش پیش اومد واقعا قلبم به درد میاد میشنوم اینارو 

اون که بله واقعا بستگی به خود ادم هم داره و اگر تربیت درست رو بلد باشید مشکلی پیش نمیاد