2777
2789

من خواستگاری رفته بودم، فکر میکردم ساعت کاریم کم هست، مزیت محسوب میشه. ولی بهم گفت چرا بیشتر تلاش نمیکنی و شغل دوم و سوم پیدا نمی کنی.

الان تازه خوندم کسی که کل روز دنبال پول هست، همسرش ناراحت شده بود.

کدوم یکی از این دو بهتر هست:

شوهری یک شغل داره و وقت بیشتری با خانواده بگذرونه.

یا شوهری که شغل دوم هم داره و تا شب سر کار هست.

لطفا نظر خودتون رو بنویسید. واقعا سر در گم شدم

گام اول شوهری که تو نی نی سایت عضو نباشه

بعدش شغل و درامد بیشتر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

به فرد و معیارهای اون افراد هستش 

الان من و پارتنرم تا وقتی خونه و ماشین و ... نخریم نمیخواییم باهم ازدواج کنیم و هر کدوم سه تا کار مختلف انجام میدیدم 

شاید یکی توقعش کمتر باشه بخواد بستشر با همسرش باشه 

دعا کنید برام🩷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که تعادل بین درامد و ساعت کار داره. وگرنه مرد بشینه توی خونه پور نداشته باشه از شلغم بدتره

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بستگی داره شغل اول چقدر حقوق داره

من یه خواستگار داشتم ۳۵ میگرفت 

ساعت کاریش هم اینجور بود که دو روز از هفت صبح تا هفت شب دوروز هفت شب تا هفت صبح دوروز هم اف و براب من اکی بود 

خونه ماشینش هم داشت

وقتی نتونی رفاه و پول برای خانوم بچه ها جور کنی تایم بیشتری بودن با خانواده چه فایده داره

باید تایم خالیتو حداقل تا ساعت 7 عصر پر کنی و شغل دوم داشته باشی 

البته بستگی به میزان درآمد الانت داره

من بدم میاد مرد زیاد تو خونه باشه. اگه درآمدش کافی باشه باز قابل توجیهه ولی اگه درآمدش پایین باشه و تایم زیادی از روز رو تو خونه باشه، برام جالب نیست. بابای من از چند سال قبل حتی فکر بعد بازنشستگیش رو هم کرده که خونه نمونه، داداشم هم بعدازظهرها که خونه‌ست کارهای فریلنسری انجام میده. مردهای اطراف من این شکلی‌ان. 🤷🏻‍♀️

بستگی داره شغل اول چقدر حقوق دارهمن یه خواستگار داشتم ۳۵ میگرفت ساعت کاریش هم اینجور بود که دو روز ا ...

و ابن برای من اکی بود 

ولی خب قطعا اگه خونه ماشین نداشته باشه میگم بره سراغ کار دوم

باید اولویت بندی کنید ببینید به ترتیب چه چیزایی واستون مهمه 

باید در نظر بگیرید با داشتن یک شغل و دو شغل، در هر دو حالت چه چیزایی به دست میارید و چه چیزایی از دست میدین

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...