2777
2789
عنوان

انگار خدا صدامو می‌شنوه

133 بازدید | 18 پست

یه تاپیکی داشتم که به پرینتر قدیمی با دود سیاه جلوم بود.

از ته دل بابتش ناراحت بودم و از ترس بچم ماسک‌ میزدم.

بعد این همه سال که اون دستگاه اونجا بود، مدیر تصمیم گرفت جاش رو عوض کنه بدون اینکه من چیزی بگم!

و چند مورد کوچیک و بزرگ دیگه

راسته دعا توو بار دار ی مستجاب میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس لطفا میشه برا شاغل شدنم دعا کنی؟؟؟اسمم زینب و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم و شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم شرایطم بده خیلی بد. شاید با شاغل شدن از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

آره برای منم همینطوره.. خیلی عجیبه.. هروقت میگم ی چیزی دلم میخواد به طرز عجیبی چند روز بعدش یا ی هفت ...

خیلی عجیبه

من که خودم می‌دونم پر از گناهم

فک می کنم دعای بچه ست شاید ناراحتی مادر رو متوجه میشه و خدا بخاطر دل اون دل مادر رو هم شاد میکنه

خیلی عجیبهمن که خودم می‌دونم پر از گناهمفک می کنم دعای بچه ست شاید ناراحتی مادر رو متوجه میشه و خدا ...

ربطی به گناه کردن نداره بنظرم.. آدمه دیگه اشتباه میکنه. واقعا نمیدونم بخاطر چیه.. دلمم پاکه پاک نیست بخوام بگم بخاطر دل پاکمه.. امیدوارم بچه ی خوشگلت همیشه قدمش پربرکت باشه تو زندگیت عزیزم 

کسی لایکم نکنه