2777
2789
عنوان

تاثیر رابطه ی سمی روی عزت نفس

140 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز

یه چیزی که توی رابطه ی سمی خیلی خیلی مهمه اینه که رابطه سمی دقیقا عزت نفس رو نشونه می گیره و داغون می کنه. .

یعنی بدون اینکه اصلا خودت متوجه بشی، بعد یه مدت، از نظر ارزش و احترام به خودت، یه کاری می کنه که دیگه خودت، خودت رو نشناسی و فراموش می کنی.

چه کسی می فهمه تغییر کردی؟

دوست یا آشنایی که یه مدت تو رو ندیده و حالا می بینه.

اون می تونه بفهمه چقدر با درگیر شدن توی رابطه سمی، فرق کردی و از نظر روحی چقدر آسیب دیدی. چون خودت هر روز باهاش درگیری و متوجه نمی شی.

اگه بخوام مثال بزنم:

مثل رشد قد بچه.

پدر و مادر چون هر روز دارن بچه شون رو می بینن، متوجه رشدش نمیشن، ولی کسی که یه مدت بچه رو ندیده، با اولین نگاه می گه: وااااااای خدا

ماشالله هزار ماشالله بچتون چقدر بزرگ شده.

یا مثلا یه روزی واسه ی خودت کسی بودی و برو و بیایی داشتی، حالا کنج خلوت خودت نشستی و داری توی تنهایی خودت زار زار گریه می نی.

چرا؟

چون خصوصیت رابطه ی سمی همینه.

از درون آدم رو داغون می کنه.

یه کاری می کنه که گاهی از خودت می پرسی نکنه مشکل از منه؟

شاید اون جور که باید درست رفتار نکردم؟

کجا اشتباه کردم که طرف مقابلم ( همسر، دوست، همکار، فرزند، پدر و مادر و .. ) ازم ناراحت شده؟

چیکار کنم من رو ببخشه؟

اصلا دیگه یادت میره تو هم واسه خودت آرزوهایی داشتی.

یادت میره که بابا، این رابطه دوطرفه ست و این فقط تو نیستی که باید درست رفتار کنی، طرف مقابل ت هم باید یه قدم برداره.

خلاصه که رابطه ی سمی اولین کاری که می کنه، باورت نسبت به انسان بودنت، به توانایی هات، شجاعتت، هنرهات و هر چی داشتی رو تغییر میده.

یا کلا فراموش می کنی؛ یا چنان بی حال و بی روح میشی که دیگه حال نداری به توانایی هات فکر کنی.

حالا باید چیکار کرد؟

جدایی؟ نه فعلا

درگیری؟ اگه فقط می خوای فقط دلت یه کم خنک شه وگرنه پیشنهاد نمی شه.

بالا بردن عزت نفس؟ صد درصد

توی قسمت بعدی یه کم توضیح میدم چون نمی خوام این تاپیک خیلی طولانی بشه.

حالا تو بگو:

آیا درگیر چنین چیزایی شدی یا هنوز هستی؟

دوست عزیز، نظر تو،  هر چی باشه محترمه و بدون که بی تفاوت بودن شروع آشفتگی ذهنی ت و زندگی ت هستش.

اره

درگیر ی رابطه سمی شده بودم که خودکشی کردم،افرسرده شدم

و در نتیجه با ۱۷ سال سن از دختر شیطون و سرحال تپدیل شدم به ی دختر افسرده و بدبخت

مست شده دیگه ول داده اورژانسیه دافی امداده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهدرگیر ی رابطه سمی شده بودم که خودکشی کردم،افرسرده شدمو در نتیجه با ۱۷ سال سن از دختر شیطون و سرحا ...

خبر خوبی نیست

واقعا متاسفم از گذشته ت

و شروع رابطه ت تا امروزت

اما دوست من

اگه تصمیم بگیری تا زندگی ای که لایقش هستی رو بسازی و دوباره بشی همون دختر شیطون، فقط یه خواستن خرجشه.

تو بخواه

مطمئن باش به مسیر تغییر هدایت میشی.

مثلا طرف اگر از نظر تحصیلات یا مالی یا هرچیزی از تو بالاتر باشه بعد همیشه تو این رابطه طرف تو رو دست پایین فرض میکنه پس عکس العملش نسبت به تو سطح پایین هستش پس به تو می قبولنه که تو هیچی نیستی بعد از مدتی اعتماد به نفس آدم میاد پایین اصلا آدم باید از لحاظ مادی و معنوی رشد یکسانی داشته باشه اگر مادی بالا باشی معنوی پایین یا از لحاظ معنوی پیشرفت آنچنانی ولی مادی پایین باشی مثل یه آدمی میشی که دو تا پا داره یکی اش خوبه یکی اش میلنگه یعنی میشی یه آدم شل و خیلی واسه پرستیژ آدم بده تعادل خیلی خوبه حالا دوتا آدم رابطه برقرار کنند یکی مادی بالا دیگری معنوی بالا خوب هردو در سطح بالا هستن طرف مقابل هرچی تلاش برای پیشرفت کنه اصلا در نظرشون نمیادچرا چون خیلی بالا هستن این چیزا براشون عادی هستش خیلی سخته ارتباط این دو نفر با یکدیگه ولی از یه جایی به بعد آدم باید توقف کنه بزاره یکی دیگه رشد کنه یعنی پیشرفت بیشتر یعنی دچار خلاء میشی اینجور رشد کردن تک بعدی آخرش به مرگ ختم میشه باید بایستی دیگری رشد کنه تا حالت خوب بشه باید یاد بگیری اون چیزای که یاد گرفتی بکار ببریش وگرنه ضرر میکنی خلاصه زندگی یعنی همین 

خبر خوبی نیستواقعا متاسفم از گذشته ت و شروع رابطه ت تا امروزتاما دوست مناگه تصمیم بگیری تا زندگی ای ...

نمیدونم چجوری باید شروع کنم

از کجا شروع کنم 

مست شده دیگه ول داده اورژانسیه دافی امداده

بله واقعا من باجاریم همسایه بودم از عروسی ببعدرفتم روبروش خونه گرفتم چنان کاری باروح روانم کردکه هرکی منو میدید متعجب میشد خداازش نگذره هرچند بعد ده سال داره تقاص کارهاشوپس میده و منم تازه بخودم اومدم وکات کردم باهاش اما آثارشکنجه های روانیش مونده روذهنم 

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

مثلا طرف اگر از نظر تحصیلات یا مالی یا هرچیزی از تو بالاتر باشه بعد همیشه تو این رابطه طرف تو رو دست ...

ممنون از نظرت.

درسته، 

تعادل توی رشد دو طرفه خیلی مهمه، مخصوصاً وقتی یه طرف خودش رو بالاتر می‌بینه، عزت‌نفس طرف مقابل به شدت آسیب می‌‎بینه.

بله واقعا من باجاریم همسایه بودم از عروسی ببعدرفتم روبروش خونه گرفتم چنان کاری باروح روانم کردکه هرک ...

بله دقیقا همینطوره که فرمودید

بعضیا فکر می کنن رابطه ی سمی فقط مخصوص زن و شوهر هاست ولی به قول شما،جاری هم میتونه باشه.

نه جدا شدم

اگرچه برای جدا شدن شما که با هزاران آرزو ازدواج کرده بودید متاسفم، اما خوشحالم که الان از یکی از مشکلات رها شدید.

حالا برای اینکه بتونم چند راهکار بهتون بدم، چند سوال می پرسم:

۱. آیا الان داروی خاصی برای شدایط روحیه تون استفاده می کنید؟

۲. آیا مستقل هستید یا در کنار اعضای خانواده اید؟

نگاه و رفتار خانواده با شما چگونه ست؟

۳. آیا دوست یا شخص صمیمی ای دارید که همیشه با او باشید یا صحبت و درد دل کنید؟ اگر بله، شخصیت او چگونه است؟

۴. آیا اگه بخواید به تمرینات عمل کنید، از صفر تا ۱۰، چقدر پایبند هستید که سه ماه تمرینات رو جدی بگیدید؟

ممنون که صادقانه پاسخ میدید.