2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه فقط حتما بگو چاپ کامل انجام بشه من سفارش دادم یه تیکه هاییش خیلی کم چاپ نداشتولی خب کارمو راه ا ...

اخه اگه مال شما اینطور بوده حتما مال همه هم همینطوره دلشون نمیسوزه که 

جنسش چطور بود

اون جاهاییکه چاپ داشت لوکس بود یا نه

در کل دوس داری دوباره سفارش بدی؟

پارچه چاپی فرقش باپارچه معمولی چیه

خوبه فقط حتما بگو چاپ کامل انجام بشه من سفارش دادم یه تیکه هاییش خیلی کم چاپ نداشتولی خب کارمو راه ا ...

اخه اگه مال شما اینطور بوده حتما مال همه هم همینطوره دلشون نمیسوزه که 

جنسش چطور بود

اون جاهاییکه چاپ داشت لوکس بود یا نه

در کل دوس داری دوباره سفارش بدی؟

پارچه چاپی فرقش باپارچه معمولی چیه

متوجه منظورتون نشدمپارچه عمرش طولانی بود یا کوتاهچاپ روی اون لوکس بود یا بی کیفیت

میگم از داخل عکس یک‌درجه بی کیفیت تر دستم رسید

اخه عکس خوب فوتوشاپ داره.

هنوز نشستم ببینم چجوره

ولی در کل لوکس نیست. معمولیه

اخه اگه مال شما اینطور بوده حتما مال همه هم همینطوره دلشون نمیسوزه که جنسش چطور بوداون جاهاییکه چاپ ...

اصلا مشخص نبود خیلی باید دقت میکردی..چون طرح سفارشی خودم بود از طرح های خودشون نبود، احتمال میدم تو طراحی یکم بی دقتی کردن

من بوگاتی سفارش دادم معمولی بود جنسش ولی  راضی بودم،

چاپش یه درجه از اون که تو گوشی بود و براشون فرستاده بودم کمرنگ تر شده بود

اصولا تو گوشی رنگ عکس ها واضح تر 

اصلا مشخص نبود خیلی باید دقت میکردی..چون طرح سفارشی خودم بود از طرح های خودشون نبود، احتمال میدم تو ...

ببخَشید زیاد میپرسم

با شست وصو از سکه نیفتاده؟

ارزش دوخت داره؟

فرق پارچه چاپی بامعمولی چیه