2777
2789

شنبه ها:سرویس بهداشتی(شستن حوله تمیز کردن دیوار و روشویی و خالی کردن سطل آشغال و برق انداختن شیر الت و...)حمام (شستن حوله ها و شیرالات و سطل زباله )

رسیدگی به سینک ظرفشویی و شیر آلات

۱شنبه :کابینتا(ظروف گردگیری میکنم دستمال کشی میکنم مرتب میکنم )جاکفشی(تمام کفشای رسیدگی میکنم دستمال و واکس و شستن بنداشون و البته خود جا کفشی دستمال میکشم)

۲شنبه:دستمال سرامیک کف پذیراییو اتاقا و بین کابینتی 

نظم دادن تراس...راهرو در ورودی جارو میزنم و دستمال میکشم

۳ شنبه :یخچال و فریزر رسیدگی میکنم اگ فرشا و مبلا رو برسی میکنم اگه احتیاج باشه رسیدگی کنم

۴ شنبه:گردگیری درو پنجره ها پریزای برق و رسیدگی به گلدونا (طبق نیاز آبیاری میکنم اما سه شنبه ها گلدوناشو دستمال میکشم و برگای زردو میچینم ) و البته تلویزیون و میزش

۵ شنبه ها به اتاقا میرسم (مرتب کردن کشو ها اگه احتیاج باشه شستن رو تختیا رسیدگی به کمد جارختخوابی )

جمعه رسیدگی به چدن گاز و شستن دستمال گردگیریا با پودر و ضدلک و دم کنیا )و ماشین لباسشویی

خانما اینا برنامه هفتگی که چیزی از قلم نیوفته به معنای این نیست دستمال گردگیری رو با کثیفیش بزارم تا یه هفته بعد بشورما تمیزکاری روزانه به کنار اینام برای اطمینان خودمه

اگه موثر بود بگید که روتین خودمم بگم براتون 

بعد زایمان 

شنبه : بچه بخوابه ظرفارو بشورم

یکشنبه : موهامو شونه کنم

سه شنبه : واااااای لباسارو جمع نکردم

چهارشنبه : کــــــــمـــــــــک 😩

پنجشنبه : لیوانای دیشبو بشورم

جمعه : پوشک تموم شد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هر روز کار میکنی چند ساعت وقت میزاری 

چرا هفته ای یه بار یا دوبار به خونه رسیدگی نمیکنی اینجور خسته میشی 

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

حيف جونتون نيست انقدر واسه خونه وقت بزاريد اين زمانو براي رسيدگي به خودتون بزاريد بابا يه روز تو هفت ...

اتفاقا برای رسیدگی به خودمم برنامه حدا دادم 

۱۵ دقیقه قبل خواب شکر گذاری و نوشتن رویا ها همچنین ۱۵ دقیقا بعد بیداری

هر روز حتی یک صفحه کتاب میخونم 

شنبه ها به صورتم میرسم 

یک شنبه به دستام 

دوشنبه به پاها 

سه شنبه ماسک مو

چهارشنبه اصلاح صورت 

غروبام با دخترم یا نیریم پیاده روی دوچرخه سواری پارک 

روزانه هم نیم ساعت ۴۰ دقیقه برای دخترم که امسال نیره پیش دبستانی رنگ آمیزی و آموزش دارم نمازامم سر وقت میخونم هر روزم دوش میگیرم امیدوارم چیزی از قلم نیوفتاده باشه😂

یعنی هر روز کار میکنی چند ساعت وقت میزاری چرا هفته ای یه بار یا دوبار به خونه رسیدگی نمیکنی اینجور خ ...

ببین مثلا کابینتی که هفته پیش مرتب شده دیگه تا هفته دیگه زیاد بهم نمی‌ریزه خب یه نگاه میکنم اگه احتیاج نداشت میرم سراغ بعدی یا مبل و فرش هر هفته که رسیدگی نمیخواد فقط چک میکنم از قلم نیوفتن

اتفاقا برای رسیدگی به خودمم برنامه حدا دادم ۱۵ دقیقه قبل خواب شکر گذاری و نوشتن رویا ها همچنین ۱۵ دق ...

خسته نباشيد خدا قوت چقدر با برنامه پيش ميريد ولي من خودم كلا كار خونه دوست ندارم هيچ وقت حس ميكنم پوست دست خراب ميشه مامانمم نميزارم خيلي كار كنه يكسري جاها واقعا نياز به نظافت هفتگي نداره

خسته نباشيد خدا قوت چقدر با برنامه پيش ميريد ولي من خودم كلا كار خونه دوست ندارم هيچ وقت حس ميكنم پو ...

اره بالاتر توضیح دادم گاهی وقتا فقط نیازهای چک کنم مثلا جارختخوابی و روتختی رو که هرهفته نمیشورم