2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری

90 بازدید | 12 پست

سلام دوستان لطفا هرکی میتونه کمکم کنه

من بعد تأخیر پریودیم تست زدم مثبت شد آز خون دادم که نشون داد باردارم

ده روز پیش افتادم به لکه بینی ولی درد نداشتم رفتم پیش یه دکتری گفت که خانم سقط کردی

اما شک کردم که سقط بدون درد هم مگه ممکنه

رفتم پیش یه دکتر دیگه سنو شکمی و واژینال انجام داد گفت که ۴ هفته و ۲ روزه بارداری دکترم برام شبی یه شیاف پروژسترون از واژینال داده الانم سه چهار روزه که لکه بینی تبدیل شده به خون ریزی شبیه پریودی

خیلی نگرانم نمیدونم عادیه یا نه 

و اینکه آزمایش تیتر بتام واسه ۴ هفته شده ۸۳۰ آیا این عدد برای این سن خوبه یا نه

قربونت برم اولا برو دکتر. دوما تیترت باید با توجه به تیتر اولیه بررسی بشه. امیدوارم نی نی هنوز باشه ولی سقط بدون هیچ دردی میشه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

عزیزم، شرایطی که گفتی رو کامل خوندم. عدد بتا برای هفته چهارم قابل قبوله، ولی خون‌ریزی فعلی نیاز به بررسی دقیق‌تر داره. خوشبختانه هنوز بارداری در سونوگرافی تأیید شده، و مصرف شیاف پروژسترون هم کاملاً منطقیه.

اگر دوست داشته باشی، می‌تونم خودم روند بارداری‌ت رو با دقت و آرامش پیگیری کنم تا خیالت راحت باشه. با بررسی‌های منظم آزمایش و سونوگرافی، می‌تونیم مطمئن بشیم که بارداری تثبیت شده و مشکلی پیش نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو به دکتر دیگه پروژسترون مقعدی واسه لکه بینی می‌ذاشتی نه عادی نیست شاید هماتوم داری نزدیکی اصلا نداشته باش کار سنگین نکن استراحت داشته باش هم

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

برو به دکتر دیگه پروژسترون مقعدی واسه لکه بینی می‌ذاشتی نه عادی نیست شاید هماتوم داری نزدیکی اصلا ند ...

نزدیکی که از ترس نداریم،سنوگرافی هم که انجام دادم گفت نه هماتوم داری و نه بارداری خارج رحمی،کار سنگین که نمیکنم فقط یه غذایی درست کنم که فقط ممکنه دو سه ساعت سر پا بمونم

نزدیکی که از ترس نداریم،سنوگرافی هم که انجام دادم گفت نه هماتوم داری و نه بارداری خارج رحمی،کار سنگی ...

یکی از دوستام تو بارداری داشت تو هردوتا هم تا ماه آخر چندبار پریود میشد یعنی هر دوسه ماه یه بار قاعدگی داشت بقیه هرکس لکه بینی داشته با شیاف خوب شدن...شیاف رو ادامه بده بنظرم مقعدی استفاده کن لازم از دکتر بپرس انشالله که زود قطع بشه خونریزی ات....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

یکی از دوستام تو بارداری داشت تو هردوتا هم تا ماه آخر چندبار پریود میشد یعنی هر دوسه ماه یه بار قاعد ...

خواهر شوهر خودمم تو سه تا بارداریش تا ماه آخر خون ریزی داشت و الان سالمن خداروشکر

دکترمم گفت شیاف رو واژینال استفاده کنم 

خواهر شوهر خودمم تو سه تا بارداریش تا ماه آخر خون ریزی داشت و الان سالمن خداروشکردکترمم گفت شیاف رو ...

آها...طبق نظر پزشک انجام داد خودسرانه قطع نکنید شیاف رو گلم اگه دیدی درد داشتی یا خدای نکرده خونریزی شدیدتر شد حتما برو دکتر....آره منم میگم دوستم کاملا قاعده میشد یه هفته سر هر دوتا بچه اش.....خدا بزرگه انشالله که نی نی سالم به وقتش بیاد بعلت....

آها...طبق نظر پزشک انجام داد خودسرانه قطع نکنید شیاف رو گلم اگه دیدی درد داشتی یا خدای نکرده خونریزی ...

ممنون عزیزم

فقط شیاف پروژسترون رو گفت واژینال استفاده کنم واسه لکه بینیم قطع که نشد هیچ بیشترم شده

دیدم خیلیا میگن مقعدی استفاده بشه زودتر اثر میکنه

دو دلم حالا

ممنون عزیزمفقط شیاف پروژسترون رو گفت واژینال استفاده کنم واسه لکه بینیم قطع که نشد هیچ بیشترم شدهدید ...

منم همینجور شنیدم ولی اگه دکترت با تجربه هست حرف دکتر رو گوش بده یا با دکتر دیگه ای هم مشورت کن اگه خونریزی ادامه داشت...انشالله خوب میشی نگران نباش