2777
2789

من  دوتا جوجه خریدم تازه

کوچولو هستن به طوری که هنوز پر در نیاوردن و پشمه

تو جاشون وای نمی‌ ایستادن بخاطر همین براشون مای بیبی درست کردم

چسب خونه نداشتیم از چسب کاغذی یکم محکم تر استفاده کردم ازینا که میرین سرم میزنین میزنن

الان چسبیده به بال یکیشون و جدا میترسم کنم چون سفته

یه روش بدید در بیاد خیلی نگرانم

خیس کن کنده میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم

پوشک آخه

نکن خواهرم

بچه آدمن مگه

🥲🥲🥲

یکم آب بریز رو بال ش، با دست یواش یواش بکش رو چسبه و بال ش تا جداشه. 

فکر کنم البته. 

دیگه هم پوشکشون نکن. بذارشون تو قفس یا کارتن. 

طفلکا🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چون دیدم یه خانم بلاگر هم مرغ دا ه انجام داد

ن بابا اينكارا جيه 

ت  كارتون بزار جند تا سوراخ هم كناره ها بزار برا هوا خوردن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

به هیچ عنوان دست نزن وگرنه میمیره . پوستشون خیلی شله .یه ذره فشار بیاد میمیرن . با آب ولرم و پنبه خیسش کن . جوجه ها هم جای گرم باشن که بعد از خیس شدن سردشون نشه . فقط هم چشب کاغذی رو با پنبه خیس کن . بدنشون خیس نشه . دیوونه بازی هم در نیار . اگر کنده نشد ولش کن همونجوری بمونه . 

اگه نتونستم بزارم خودش کنده شه یا ببرم پیش دامپزشک

احتمال خیلی زیاد کنده میشه . یه کار دیگه هم میتونی بکنی . پنبه رو با آب ولرم خیس کن و بزار رو اون چسب کاغذی . آب وارد چسب میشه و بلند میشه . باید حوصله داشته باشی با دیت نگهش داری و جای گرم باسن چون وقتی خیس باشن یه باد بهشون بزنه سردشون میشه . کنده میشه ولی شاید طول بکشه .