2777
2789

شاید بگید حتما مشکلی نداری ولی خب منم مشکلات خودمو دارم که تو این سایت خیلی که مثل منه شرایطشون همه میگن خیلی غم بزرگیه ولی خب هیچوقت نه ناامیدم نه ناراحت اصلا هیچی نمی تونه منو ناراحت کنی مثلا مشکلاتو دیگه خیلی کوچیک میبینم😂😂😂

شماهم هستید ؟؟؟

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم همیشه گفتم خداروشکر … هیچوقتم از رحمت خدا و توانمند بودن خودم نا امید نمیشم

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

ببین یجوریم که برای خودمم عجیبه اصلاااااا نمیتونم نا امید بشم اصلا توانایی ناامید شدن ندارم 

از رحمت خدا از لطفش از همت خودم نمیتونم نا امید بشم 

اگر هم نشه چند وقت بعد دوباره شروع میکنم میگم حتما تلاشم کافی نبوده

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱