2777
2789
عنوان

انقد گریه کردم دوباره پریود شدم

350 بازدید | 29 پست

اگه تاپیک قبلیمو خونده باشین متوجهین که پریود نمیشدم..اما دقیقا فردا صبحش به طرز معجزه آسایی بعد چند سال پریود شدم و واقعا خوشحال بودم

امروز چند روز(حدودا۴،۵روز)از پریود شدنم میگذره و کاملا قطع شده بود

اما سر یه اتفاقی انقد دادو بیداد و گریه کردم(😂🤦🏻‍♀️)دوباره پریود شدم..

الان چیکار کنم؟طبیعیه این وضع؟تازه امروز میخاستم برم حموم یعنی دیگه نمیتونم برم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه پس برو دکتر خیلی خطرناکه برو‌دکتر بگو برام سونو بنویسین اول دارو نخوری

خودش دارو داد چون کلا پریود نمیشدم بعد چندسال بلاخره شدم اگه پست قبلیمو ببینین متوجه میشین

۱۵،۱۶

اشکال نداره چون اولای پریودته همینطوری نامنظمه اگه بعد 2، 3 سال دیدی منظم نشده حتما باید بری پزشک زنان. 

منم یادمه 12 سالگی یبار پریود شدم دیگه نشدم بعد از سال بعدش شدم 

همش به استرسه، 

پریودت تموم شد شکم رو با روغن کرچک چرب کن ،توی نافت روغن کرچک بریز 

از ساعت چهار بعدازظهر حمام نرو 

ایستاده حموم نکن 

تو دوره پریود تا میتونی حموم نرو اگر رفتی زود بیا بیرون 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
خب 4 .. 5 روزه نیستی بیشتری چه حرفایی میزنی گریه چ ربطی ب پری داره

چرا ربط داره تو گوگلم نوشته

بخدا قطع شده بود حتی یذره هم نبود انقد گریه وحشتناک گریه کردم خودمو کوبیدم به درودیوارد دوباره دیدم اومد🥲

همش به استرسه، پریودت تموم شد شکم رو با روغن کرچک چرب کن ،توی نافت روغن کرچک بریز از ساعت چهار بعداز ...

الان چند روزه نرفتم حموم میخایم بریم مسافرت گفتم امروز دیگه برم حموم