2777
2789

بچه ها حواستون باشه قانون محرومیت وجود داره 

شما اگر پزشکی دندون دارو و دامپزشکی چه آزاد چه دولتی + روزانه هر رشته ای قبول بشید سال بعد نمیتونید کنکور بدید

مگر اینکه آزاد یا شهریه پرداز (به جز اون چهار رشته) بخونید که بازم کلی هزینه شهریه دانشگاه میشه خب میتونید همین هزینه رو چه بسا خیلی کمترش برای پانسیون و کنکور بزارید تا دیگه دردسر تداخل امتحان های دانشگاه با امتحان نهایی و دردسر های انصراف و... رو نداشته باشید

از دوستای من ولی بوده 

402 پزشکی سراسری کرمان دراومد و ثبتنام کرد یه ترم خوند 

403 دندان سراسری شهر خودمون اورد 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

از دوستای من ولی بوده 402 پزشکی سراسری کرمان دراومد و ثبتنام کرد یه ترم خوند 403 دندان سراسری شهر خو ...

بله عزیزم اون موقع قانون محرومیت نبوده

این قانون از سال ۴۰۳ اجرا شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیی گلمروزانه ی شهر خودم ( اگر میشه بخاطر این سایت نگم کدوم شهر🥲💗)

باشه 

چه قدر خوبه که نتیجه گرفتی 

باعث شد لبخند بیاد رو لبام 

من دوسال پشت کنکور بودم اما نتیجه نگرفتم 

البته که تلاش درست و حسابی نکردم و تقصیره خودم بوده 

رشته ات رو دوست داری ؟

سخته ؟ 

باشه چه قدر خوبه که نتیجه گرفتی باعث شد لبخند بیاد رو لبام من دوسال پشت کنکور بودم اما نتیجه نگرفتم ...

عزیزم🥲 انشالله که امسال بهترین نتیجه رو بگیری 💗

شاید بخاطر اون بودن اشتباهاتت رو داری تکرار میکنی بنظرم با یه مشاور خوب درموردش صحبت کن

از لحاظ سختی که خب خیلی سخته فکر کن درسای هر سه تا رشته پزشکی و دندون و دارو رو باید بخونیم اونم در مورد انواع حیوانات با نژاد های مختلف که تنوعشون خیلی زیاده 

ولی خب دوسش دارم دیگه سختیش هم واسم شیرینه🥲😂