2777
2789

بچه ها من میخوام برم خرید اما نمیدونم چی خوبه بخرم ، هیچی ندارم 

چیا بخرم ؟ 

میخوام لوازم دخترونه بخرم اما الان چی مده ؟ مثلا انگشتر ساعت دستبند چه مدلی بخرم ؟

لاک چه رنگی خوبه ؟

روتین پوستی اینا هم ندارم اصلا ، دستام شبیه دستای پسرا شده 😭

عطر چی خوبه ؟ از کجا عطر بگیرم از لوازم آرایشیا ؟

بچه ها من قبلنا قرتی بودم واسه خودما الان شدم غضنفر 😐😂😭😭

کلا بگین یه دختر خانوم‌ سی به بالا چطور باید باشه چیا داشته باشه ؟ 

راه طولانی در پیش داری اول اینک هر روز دوش بگیر بعدش لوسین بدن ب کل بدنت بزن روتین پوستی میتونی محصولات ایرانی بگیری واسه شروع از داروخانه خرید کن ی ضد آفتاب رنگی بگیر ب عنوان کرم پودر 

کرم ثمین اوره ۵ واسه دستات بگیر وازلین کامان هم خیلی خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لوازم ارایشی مطمئن برو ، روتین پوستی مناسب پوستت رو بهت میده

ساعت الان ساعت های مینیمال طرح کلاسیک مد شده ، ساعت های بند چرم و ..... با یکی دوتا بنگل و انگشتر خوشکل ست کن 

لاک که بستگی به تیپ و رنگ پوستت داره ،ولی رنگهای نود معمولا به همه چی میاد ، سه چهارتا لاک بگیر رنگهای مختلف هردفعه عوض کن رنگش رو یا کلا بزو ژلیش کن

شوینده+تونر+آبرسان+پد آرایش پاک کن+شیرپاک کن

ضدآفتاب+تینت+ژل ابرو+ریمل اسنس(صورتی)

آرایش رو نمیدونم در چه حد میکنی اینو خودت تصمیم بگیر بنظرم

من اینایی که خودم استفاده میکنم رو گفتم

برای ساعت و اینا:

ساعت رولکس قشنگه

کاسیو_رادو...

من معمولا یه دستم ساعته یه دستم النگو کارتیر(نگین دار)

یا مثلا دستبندهای ونکلیف هم خیلی خوشکلن مخصوصا سفید و آبی کاربنیش

لاک رنگ مشکی رو همیشه داشته باش در کنارش هم رنگای پاستلی خیلی قشنگه

لباس:رنگ های خنثی با همه چی ست میشه و شیک تره .مثلا جین ابی .مانتو کرم.مشکی.طوسی .شلوار پارچه ای مشکی یا استخوونی .تقریبا با همه چی ست میشن بسته به سلیقه خودت.هیکلت.انتخاب کن مدلشو.یا میخوای رنگ شاد باشه مثلا شالتو رنگ دیگه بگیر ولی حواستم باشه با بقیه لباسات ست بشه.از اینستا .پینترست.گوگل میتونی ایده بگیری.

روتین پوستی .براساس نوع پوستت(خشک.نرمال.چرب.مختلط)واجبات ضدافتاب.ژل یا فوم شستشو.ابرسان مرطوب کننده بگیر.برای دستات هم مرطوب کننده جدا که پمپی باشه و خیلیم لازم نیست گرون باشه.اگه بیشتر میخوای هزینه کنی سرم ها.اسکراب.ماسک.دور چشم.لایه بردار. هم میتونی بزنی.

عطر هم سلیقه ای هست از لوازم ارایشیا نگیری بهتره از خود عطرفروشی بگیر بهشون بگو مثلا خنک یا شیرین و...میخوای برات نمونه میارن انتخاب میکنی

من یه تاپیک راجب عطر دارم ۵٠٠ تا پست گذاشته شده بخونی کمکت میکنه 

رنگ لاک هم الان پاستیلی مده، رنگ کره ای و لیمویی، یاسی و ابی اسمونی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بنظرم لاک نگیر بیشتر نامرتب میشی برو ژلیش کن ناخناتو یا کاشت انجام بده

آره آخه دستامو ببینی خیلی کدر و تیره شده ، نمیدونم‌ چرا اینطوری شده ، یه کرم هیدرودرم‌ دارم اونم‌ فقط لطیف میکنه اما مین میخوام دستام روشن بشه مثل قبل 

من یه تاپیک راجب عطر دارم ۵٠٠ تا پست گذاشته شده بخونی کمکت میکنه رنگ لاک هم الان پاستیلی مده، رنگ کر ...

آره دیده بودم‌ تاپیکتو ، الان دوباره میرم میبینم اما خب من وسعم کمه باید عطر فیک بگیرم عطرای اصلی پولم نمیرسه ،