2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا انگار خبرنداره کادو میدن😅منم برام مهم نبود

شوهر منم بنده خدا هیچی نمیدونه از این جور چیزا. سر کادو زایمان میگم آخه اینم من باید بگم بهت؟ میگه ببخشید دیگه تا حالا بچه دار نشدم😂

از همون دوران نامزدی که عیدی و اینجوری چیزا میاوردن همش میگفت به من بگو باید چه کارایی انجام بدم چون نمیدونم و ندیدم واقعا تا حالا

شوهرم آخه بچه‌ی آخره و پدر و مادرشون هم ۷۰ سال اینا میشن و عروسی خواهر برادراشم خیلی سال پیش بوده که همه چیز ساده برگزار میشده

نه بچه اولم واقعادستش تنگ بودولی دومی حسابی جبران کرد😁5تاالنگو ویه زنجیر کارتی ویه انگشترفک کنم دقیق یادم نیس 30گرم بودخلاصه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

من ک مجردم

ولی مامانم تو زایمان من بابام یه گل خیلی بزرگ الانم هس خیلیییی بزرگه یه دو متری میشه خریده بوده با یه دستبندکه اسم من روش بوده

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

اولی برام یه سرویس خرید. دومی پول نداشت طلا شکسته هامو دادم برام یه دستبند خرید سومی یه النگو بایه انگشتر خرید البته انگشترش را خودم انگشتر قبلیمو داده بودم  ولی بچم روز زایمان از دست رفت.

خیلی هم عالی مبارکت باشه عزیزم💖

مبارک بود طلاها روسرخونه فروختم 😆

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩