2777
2789
عنوان

اجاره نشین ها بیاین

79 بازدید | 12 پست

صاحب خونه میخواست اجاره رو ۷۰ درصد ببره بالا. میگفت پارسال کم گفتم.خب بی انصاف الان که اسباب کشی انقدر هزینه داره و سخته میگی پارسال کم گفتم.😭

به زور به کمتر راضی شد .

از الان غصه سال بعد رو میخورم. هرچند همین مقدار اجاره هم برامون سنگینه. برای هم دعا کنیم صاحبخونه بشیم. ولی وقتی وضعیت مالیمون رو‌ میبینم حتی امید ندارم ۱۰ سال دیگه هم خونه بخرم.

نه رستوران.نه سفر.نه آرایشگاه.نه ولخرجی.بازم وضعیت اینه

شماها چکار میکنین؟

سعی کن خونه کوچیکتر بگیری که فقط رهن بدی دیگه اجاره ندی ماهانه یه مبلغ بذار کنار فکر کن اجارس که پولت جمع شه. الانم کاش میرفتین دنبال خونه وقتی اجاره براتون سنگینه

سعی کن هرچقدر تونستی پس انداز کنی تبدیلش کنی ب طلا

ان شالله اینا جمع بشه بتونید صاحبخونه بشید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دولت یه نرخ بهشون میداد..هرکی هرقدر دلش میخواد میزاره روی کرایه خونش

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

سعی کن خونه کوچیکتر بگیری که فقط رهن بدی دیگه اجاره ندی ماهانه یه مبلغ بذار کنار فکر کن اجارس که پول ...

پول رهن نداریم😔😔

سال دیگه باید خونه عوض کنیم. ولی فکر نمیکردم یدفعه انقدر درصد بخواد بالا ببره

البته مبلغش زیاد نیست. ما درامدمون کمه😔

سعی کن هرچقدر تونستی پس انداز کنی تبدیلش کنی ب طلاان شالله اینا جمع بشه بتونید صاحبخونه بشید

خونه حداقل دو میلیارد میخواد. چجوری جمع بشه‌ . وقتی پیر شدیم😔

پول رهن نداریم😔😔سال دیگه باید خونه عوض کنیم. ولی فکر نمیکردم یدفعه انقدر درصد بخواد بالا ببرهالبته ...

الان هیچی رهن ندادین؟ خب وامی چیزی نمیشه که بدون رهن، خودت سرکار میری؟

کاش دولت یه نرخ بهشون میداد..هرکی هرقدر دلش میخواد میزاره روی کرایه خونش

نرخ میده بیست تا بیست و پنج درصد. 

ولی اگر نرخ صاحبخونه رو قبول نکنی میگه بلند شو میخوام خونه رو اجاره بدم

خونه حداقل دو میلیارد میخواد. چجوری جمع بشه‌ . وقتی پیر شدیم😔

تو تلاشتو بکن

جور میشه انشالله

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
الان هیچی رهن ندادین؟ خب وامی چیزی نمیشه که بدون رهن، خودت سرکار میری؟

شوهرم وام گرفته کار راه بندازه توی پرداخت همون موندیم. دیگه وام نمیتونیم بگیریم

من سرکار میرم.ولی چون نود درصد جهیزیه رو پدرم نخرید و خودم خریدم دارم اقساط جهیزیه میدم.حقوقم‌ زیاد نیست

تو رو خدا هرکی میبینه دعا کنه. من که امیدی به صاحبخونه شدن ندارم. به خدا به خونه قدیمی هم قانعم😭😭

امید داشته باش میشه